Anghel, îngrijorat după cel de-al doilea eșec al Săgeții: „Să ne privim în oglindă și să realizăm că nu dăm totul”

Probleme pentru Săgeata Năvodari, care a pierdut, sâmbătă, al doilea meci la rând în Liga 2, coborând pe locul trei în clasamentul Seriei I. Ambele eșecuri au venit în fața unor contracandidate la promovare: 0-3 în deplasare cu ACS Academica Argeș (în runda trecută) și 0-2 la Năvodari, sâmbătă, cu FC Voluntari.

Săgeata Năvodari a comis doi pași greșiți, unul după altul, tocmai în meciuri cu echipe cu care își dispută accederea în primul eșalon. În disputa cu FC Voluntari, golurile au fost înscrise de Marius Ene (45 – din penalty) și Voduț (60).

„În loc să arătăm că, la Pitești, a fost un accident, nu am avut forța să revenim, să trecem peste momentul greu. Problemele ni le facem noi singuri. Noi ne facem viața grea. Este al doilea meci consecutiv în care pierdem și în care noi dăm ocazii adversarului. Comitem greșeli copilărești, ca la penalty și ca la golul doi în meciul cu FC Voluntari. Orice pasă în spatele nostru devine prea ușor o ocazie pentru adversar. Iar în atac nu luăm cele mai bune decizii, lipsindu-ne foarte mult un vârf care să țină de minge, să știe să speculeze anumite spații și, bineînțeles, să marcheze. Este o perioadă grea pentru noi, în care trebuie să punem puțin mai mult suflet și să fim mai sinceri cu noi. Nu dau vina pe jucători, dar să ne privim în oglindă și să realizăm că nu dăm totul, așa cum ar trebui. Să ne respectăm numele și tricoul pe care îl îmbrăcăm. Numai cu muncă și suferință se face treabă. Îmi asum aceste eșecuri. Lipsa noastră de omogenitate își spune cuvântul. În plus, avem probleme de lot. Ne lipsesc Guerra, Gorovei, iar ca să poată fi pe bancă (ulterior, l-am și folosit), Deletic a făcut injecții. Chiar dacă n-am făcut un meci bun, am avut unele ocazii, dar n-am putut înscrie nici dintr-un metru. Suntem toți de vină, în frunte cu mine”, a declarat Cătălin Anghel.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI    0
FC VOLUNTARI        2

M. Ene ”45 – pen., Voduț ”60

Albuț – Cârjă, Fl. Pătrașcu, I. Ursu (R. Damian ”34), Bruno – D. Stana, Muzac (Srdic”62) – Cr. Ganea, Cervera, Vezan (cpt.) – Vieru (Deletic ”50)
Rezerve neutilizate: Ormenișan – M. Chițu, Vagner, Iloie
Antrenor: Cătălin Anghel

Botaș – S. Moga, C. Achim, Mitache, Fl. Maxim – C. Roșu, S. Rădoi (cpt.), Lircă (B. Barbu”70), Călințaru – M. Ene (T. Bălan ”65), Voduț (Ad. Bălan ”84)
Rezerve neutilizate: Hănțescu – E. Crăciun, G. Deac, A. Voicu
Antrenor: Ilie Poenaru

În clasament, Săgeata a coborât de pe doi pe trei, cu 13 puncte. Primele două în ierarhie sunt ACS Academica Argeș (16p) și FC Voluntari (15p). Miercuri, 15 octombrie, în etapa a opta a campionatului, echipa din Năvodari va întâlni în deplasare, de la ora 15.00, Gloria Buzău.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru Raita

Pe aceeași temă