Grigoraș și Tudorache, noutățile din lotul Farului. Staff-ul tehnic al „marinarilor” are începând de luni și un preparator fizic

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 14:37 Pregătiri, amicale

Farul Constanța și-a început a doua săptămână de pregătiri sub conducerea unui staff tehnic upgradat, dar și doi noi jucători în lot. Pe lângă Ion Barbu și Gheorghe Mina, deveniți acum „secunzi”, formația din Liga 2 se va pregăti și sub comanda antrenorului principal Marian Dinu și a preparatorului fizic Gheorghe Avram. Alexandru Grigoraș și Florentin Tudorache sunt noutățile în privința achizițiilor. Petre Grigoraș a urmărit și el de pe margine antrenamentul.

Neintimidați de ploaie, „marinarii” s-au antrenat luni și pe pista stadionului Farul. Printre jucători pe care noul tehnician Marian Dinu s-a bazat fiind și atacantul Alexandru Grigoraș (25 de ani) și fundașul central Florentin Tudorache (22 de ani). Primul este fiul antrenorului Petre Grigoraș (despre care se spune că ar veni la Farul de la începutul viitorului sezon) și vine liber de contract după ce s-a despărțit de FC Brașov, în timp ce Tudorache a evoluat în sezonul de toamnă la Unirea Slobozia. „În principiu, m-am înțeles cu Farul, dar încă nu am semnat. Mai am eu unele probleme personale de rezolvat”, a declarat, pentru ziuaconstanta.ro, Alexandru Grigoraș.

VEZI o GALERIE FOTO de la antrenamentul de luni

Fotbaliștii au efectuat luni două antrenamente, iar de marți vor începe să se pregătească și pe plajă. „În program avem câte două antrenamente pe zi. Încă nu am intrat în cantonament la stadion, dar sperăm să se rezolve cât mai repede această problemă”, a spus antrenorul Marian Dinu.

În privința amicalelor, Farul are programat următorul joc pe 11 februarie, la Cernavodă, cu Axiopolis, vicelidul Seriei Vest a Ligii a IV-a Constanța.

Foto: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 14:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă