Gazul a obținut doar o remiză în testul retur cu Avântul Reghin. Buziuc i-a scăpat de înfrângere

Marius ANGHEL 15 Aug. 2015, 03:22 Pregătiri, amicale
Gazul a obținut doar o remiză în testul retur cu Avântul Reghin.** Buziuc i-a scăpat de înfrângere

Avântul Reghin și-a luat parțial revanșa în fața Gazului. Echipa din Liga 3 pierdea săptămâna trecută cu 4-0 la Mediaș, însă în meciul de pe teren propriu a reușit să-i smulgă un egal fostei prim-divizionare.

Alb-negrii din Liga 2 s-au întrecut în ocazii cu Avântul, însă ei au fost cei care au primit gol prima dată. Medieșenii s-au trezit conduși în finalul primei reprize, dar începutul părții a doua a amicalului de la Reghin le-a adus și reușita egalizatoare și cea care stabilea scorul final. Reîntors la echipă după ce în returul campionatului trecut l-au împrumutat la Suceava, Alexandru Buziuc demonstrează acum că merită să fie titular la Gaz Metan, el fiind jucătorul care a înscris din nou pentru echipa lui Ion Balaur.

În meciul retur cu Avântul, Gaz Metan a mizat în primul „11” pe: Botoșer – Buzean, Oct. Abrudan, Muth, Trif – Elton, Stancu – R. Romeo, Ov. Bic, Llullaku – Figliomeni. În partea a doua a jocului au evoluat: Botoșer (Gurincu 60) – V. Crețu, I. Cristea, Vișa, Șușu – Băjenaru, Petriș – C. Gheorghe, Olaru, C. Petre – Buziuc.

„Mă nemulțumește faptul că am ratat și de data aceasta foarte mult. Avem ocazii, dar nu reușim să înscriem. Per ansamblu, jocul cu Avântul a fost unul cu foarte multe întreruperi. Asta nu mi-a plăcut! Cred că s-a jucat doar o jumătate din timpul regulamentar”, a declarat, citat de tribuna.ro, antrenorul Ion Balaur.

Gaz Metan are programat următorul meci amical astăzi, 15 august, tot în deplasare, tot în fața unei echipe din Liga 3, CS Iernut, grupare pe care a învins-o zilele trecute la Mediaș cu scorul de 1-0.

Foto: Istvan Bertalan

Marius ANGHEL 15 Aug. 2015, 03:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă