Gaz Metan a plecat în cantonamentul mult dorit de Leo Grozavu. Primul adversar pe care îl vor întâlnii medieșenii

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 15:54 Pregătiri, amicale
Gaz Metan a plecat în cantonamentul mult dorit de Leo Grozavu.** Primul adversar pe care îl vor întâlnii medieșenii

Gaz Metan Mediaș a plecat în această dimineață, miercuri, în mult doritul cantonament extern din această iarnă. Jucătorii pregătiți de Leo Grozavu se vor antrena în următoarele 12 zile, până pe 15 februarie, în Antalya, în Turcia. Tehnicianul fostei prim-divizionare intenționează ca în această perioadă să își urmărească elevii la treabă în cadrul a cinci-șase amicale.

„Vor fi 11 zile pline de pregătire în care vom încerca să facem măcar cinci jocuri amicale. Dacă vom reuși să facem cinci jocuri nu e rău, dacă vor fi șase e și mai bine. E adevărat că până acum nu am reușit să avem contacte cu cei de acolo pentru că nu știam dacă plecăm și era destul de dificil de făcut acele jocuri amicale. Eu sper că vom reușit cu cei care ne organizează șederea să nu întâmpinăm dificultăți. Să avem măcar adversari cu care să putem să ne confruntăm și să vedem la ce nivel suntem la momentul acesta, unde mai avem de muncit, unde de reglat”, a spus, citat de Nova TV, antrenorul Leo Grozavu.

Deocamdată, Gaz Metan nu își cunoaște toți adversarii din stagiul turc, ci doar pe primul. Vineri, medieșenii o vor întâlni pe Akzhayik Uralsk, echipă dinprima ligă din Kazakhstan.
 

Marius ANGHEL 03 Feb. 2016, 15:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă