Gata cu vacanța! Ieșenii revin la antrenamente

16 Jan. 2012, 09:55 Pregătiri, amicale
Gata cu vacanța!** Ieșenii revin la antrenamente

După mai bine de o lună de vacanță, fotbaliștii ieșeni se vor reuni în această după-amiază la antrenamente, în vederea pregătirii returului. Antrenorul Ionuț Popa și-a chemat elevii la prima „dezmorțire” din an la ora 17.00, la stadionul din Copou, tot atunci urmând să aibă loc și primul contact al jucătorilor cu noul președinte executiv, Florin Prunea.

Antrenorul Ionuț Popa a anunțat că așteaptă la reunire mai mulți jucători noi, între care Eugen Crăciun, de la Mioveni, Scărlătescu, de la Dinamo II și Șomodean, de la Sibiu. Este posibil să mai fie prezenți la reunire și doi sârbi pentru a fi testați de technician în perioada următoare, când mai sunt așteptați Alexeev și Coca, ambii portari, precum și stoperul francez Vajou.

Până acum, singurele certitudini la capitolul „sosiri” sunt mijlocașul sârb Petrovic și fundașul Crețu, mult mai consistent fiind plutonul jucătorilor plecați, care-i include pe Boeștean, Vătavu, Marinkovic, Pavăl, Paul Tincu, Ghiceanu, Bâlbă și Aldea. Alți cinci jucători care nu au confirmat în tur, Dani, Florea, Ghindaru, Nalați și Orac au fost puși pe lista de transferuri iar președintele Florin Prunea va încerca să rezilieze angajamentele cu aceștia pe cale amiabilă.

Articol scris de Narcis Pohoață

16 Jan. 2012, 09:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă