Galben – albaștrii lui Dună dezlănțuiți!

23 Aug. 2012, 02:40 Pregătiri, amicale
Galben - albaștrii lui Dună dezlănțuiți!

Mai sunt zece zile până la startul campionatului ligii 2 și Unirea Slobozia a intrat în linie dreaptă cu pregătirile. Din fericire pentru ei, elevii lui Marin Duna par in creștere de formă . Cel puțin asta au dovedit în jocul disputat astăzi, pe propriul teren, cu Delta Tulcea.

Pe o căldură copleșitoare, specifică parcă amicalelor care se joacă la Slobozia, uniriștii au tranșat soarta partidei în favoarea lor încă din prima repriză. Liviu Mihai, titular în dauna lui Ivașcă, a deschis scorul pentru slobozeni. Veteranul Gheorghe Dumitru a făcut 2-0, iar tulcenii au redus din handicap prin Florea. Așa s-au desfășurat ostilitățile până la pauză. În a doua repriză, Unirea a mai punctat de două ori prin Stelian Stan și prin șutul centrare a lui Florin Anghel, deviat în proprie poartă de un apărător tulcean. S-a încheiat 4-1, cel mai bun rezultat obținut de galben-albaștri în această perioadă de pregatire. Unirea întâlnește sâmbătă, de la ora 10 tot acasă pe proaspăta promovată în liga 3 Rapid Fetești. De remarcat că în meciul cu Delta a fost utilizat în premieră portarul Radu Sardescu, venit la Slobozia de la Juventus București.

In aceste condiții s-a renunțat la serviciile lui Andrei Neagu. Marin Dună a folosit în starul jocului următoarea formulă: Dobre – Roșu, Soare, Lorincz, Florea – Ibrian, Macare, L. Mihai, Luca- Mihalcea, D. Gheorghe. Au mai jucat: Sardescu, Stan, Lazăr, C. Toma, V.Toma, Patrianca, Cristea, Ivașcă, Drăguț, V. Gheorghe, Anghel.

Articol scris de Ionuț VĂ‚GĂ‚ONEANU

23 Aug. 2012, 02:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă