Frunză: „Am decis să nu agăț ghetele în cui”

Marius ANGHEL 13 Aug. 2014, 16:08 Pregătiri, amicale
Frunză:**

Marți dimineață, jucătorii de la CF Brăila au venit la stadionul Municipal pentru un antrenament cu caracter fizic, iar printre ei s-au aflat și noile achiziții, Marius Onofraș și Alexandru Muscă. Cei doi nou-veniți s-au pregătit separat alături de Sorin Frunză și Gicu Iordache, tema lor de executat fiind mult mai grea decât a celorlați jucători. Într-o altă parte a terenului de joc Ștefan Leu a condus antrenamentul cu portarii, iar ultima parte a ședinței de pregătire a portarilor s-a desfășurat în sala de forță.

În timpul unei scurte pauze pentru hidratare, Sorin Frunză confirmat faptul că va mai juca un sezon înainte de a agăța ghetele în cui, iar prin felul în care s-a antrenat a lăsat să se înțeleagă că dorește să joace la fel de bine ca în sezonul trecut.

„Am decis să nu agăț ghetele în cui și să rămân în iarbă alături de colegii mei. O să caut să dau încredere jucătorilor mai tineri în forțele lor. A trebuit să o luăm de la capăt cu formarea echipei, am reușit în linii mari, dar greul abia începe. Va fi un campionat dificil însă prin muncă și seriozitate sper să-l ducem cu bine la capăt”, a explicat Frunză.

Astăzi, de la ora 18.00, CF Brăila susține o nouă partidă de verificare, adversara elevilor lui Alin Pânzaru fiind SC Bacău. Cu toate că au participat la ședința de pregătire de marți, Spiridon și Agbleta sunt incerți, ambii acuzând ușoare accidentări, în aceeași situație fiind și Cosmin Necoară, care nici măcar nu s-a putut antrena din cauza unor dureri la spate.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 13 Aug. 2014, 16:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă