Fortuna, fără Brazi!

Mihai Andries 10 Jul. 2013, 19:00 Pregătiri, amicale

Președintele clubului Fortuna Brazi – Virgil Munteanu – a dezvăluit că echipa își „trăiește” ultimele săptămâni cu această denumire, clubul urmând să fie înscris în noul campionat doar cu denumirea de Fortuna! Astfel, sediul social se va schimba, din Brazi în comuna Poiana Câmpina, unde, de altfel, echipa va și juca din campionatul 2013-2014. „Vor continua schimbările din structura clubului, începute cu partea executivă. Vom păstra, la Brazi, doar activitatea juniorilor, foarte probabil restul activității urmând să se mute la Câmpina” – anunță Virgil Munteanu.

Restructurare – cuvântul de ordine

Noul antrenor al Fortunei Brazi – Stelian Gherman – a anunțat o primă săptămână de „cunoaștere” a lotului avut la dispoziție, cuvântul de ordine la echipa lui Radu Călin fiind….restructurarea. „Am venit cu gândul de a munci, pentru că meseria de antrenor înseamnă muncă, în primul rând. Avem un proiect pe doi ani, primul în care să reconstruim această echipă, cu elemente tinere, de perspectivă, apoi, al doilea – să atacăm promovarea. Desigur, dacă vom putea promova din primul an, nu ne vom da la o parte” – a anunțat tehnicianul care sezonul trecut a pregătit pe Unirea Alba Iulia.

Gherman îl așteaptă pe Colceag

Cu privire la staff-ul tehnic, Stelian Gherman vrea să-și completeze echipa cu două nume, prima opțiune fiind aducerea lui Sorin Colceag ca antrenor secund, precum și cooptarea unui preparator fizic. Deocamdată, lotul de jucători a primit un implant important de la tineret – echipa a doua, în timp ce piesele „grele” din sezonul trecut – Buhuși, Cioinac, Vali Munteanu, M. Marin – vor merge, sub formă de împrumut, la alte grupări. Asta după ce se renunțase la colaborarea cu Elek, C. Ion, Tiuț, Danci, S. Mureșan, Stoica și… Zsiga – ultimul venit, care va pleca fără a bifa vreun minut oficial.

La capitolul noutăți, s-a plecat într-o colaborare cu Steaua, de unde au venit câțiva juniori – Ciuculescu, Aldea și Bragă, a fost adus și Beuran (SCM Pitești), foarte importantă fiind și apariția internaționalului de tineret Schuller.

„Vom avea câteva zile în care se vor petrece multe modificări în lot, vor mai pleca jucători, vor mai veni, de asemenea” – anunță Gherman, care are primul amical „în familie”, sâmbăta aceasta, apoi, pe 19 iulie, va juca primul meci de verificare contra „noii” Universitatea Craiova – echipa lui Erik Lincar, pe lista adversarelor din pregătiri fiind și FCM Tg. Mureș.

Lotul prezent la reunire

Măstăcan, Ciuculescu (Steaua), Stroescu (Unirea Câmpina) – portari
C. Gheorghe, Petean, Alberto Gheorghe, M. Mureșan, Crosman, Schuller (FC Baia Mare), Minciună, Ad Ungureanu, Al. Aldea (Steaua), Mande, Drăgan, Mihăilă, Antohi, Beuran (SCM Pitești), Bragă (Steaua), Cr. Matei, C. Butoi (CSM Rm. Sărat) – jucători de câmp.

 

Articol scris de Marian DIMA

Mihai Andries 10 Jul. 2013, 19:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă