Final de cantonament

19 Jul. 2009, 16:31 Pregătiri, amicale
Final de cantonament

Primul cantonament din această vară al Sportului Studențesc se apropie de final. Luni dimineață, alb-negrii vor efectua un ultim antrenament în Poiana Brașov, urmând ca în cursul zilei să revină în Capitală. Pe parcursul celor zece zile petrecute la munte, pe lângă ședințele de pregătire, studenții lui Florin Motroc au susținut și două teste pe care le-au trecut cu brio. În primul meci de verificare, Sportul a întâlnit formația locală Înfrățirea Hădman, din liga a IV-a, în fața căreia s-a impus lejer cu 6-0. Nici confruntarea cu Delta Tulcea, o colegă de serie, nu a pus probleme bucureștenilor, aceștia obținând o nouă victorie clară cu scorul de 4-0.

 

Formația din Regie nu a finalizat până acum niciun transfer, nici la capitolul sosiri, dar nici la plecări. La începutul pregătirilor s-au purtat negocieri pentru înregimentarea sucevenilor Onciu și Rohețki, însă pretențiile salariale ale jucătorilor nu au fost pe placul patronului Vasile Șiman, cei doi ajungând apoi sub Pietricica. Nici în privința campionilor Dacian Varga și Tiberiu Bălan lucrurile nu sunt clare. Conducerea alb-negrilor susține că cei doi nu vor juca sezonul viitor în liga a II-a cu Sportul, însă, până în acest moment, nu s-a primit nici o ofertă seriosă care să satisfacă clubul și jucătorii.

 

Programul pentru săptămâna următoare include câteva zile libere, iar apoi, până la plecarea spre Italia, unde se va desfășura cel de-al doilea cantonament al verii, ședințe de antrenament la baza din Regie.

19 Jul. 2009, 16:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă