FC Olt Slatina, reunire în noua formulă

10 Jul. 2012, 11:50 Pregătiri, amicale

Divizionara secundă FC Olt Slatina a demarat pregătirile în vederea abordării noului sezon. Lotul s-a reunit sub comanda antrenorului care în urmă cu două sezoane reușea promovarea în eșalonul secund a echipei Alro, Dan Oprescu.

Noua echipă ce va reprezenta județul pe scena eșalonului secund fotbalistic, FC Olt Slatina, s-a reunit, luni după-amiază, pe stadionul 1 Mai. La primul antrenament în vederea abordării noului sezon au fost prezenți 29 de jucători. Precup, Voicu, Savu, Velcovici, Quist, Ene, Vișa, care în sezonul precedent au evoluat la Alro, sunt o parte dintre jucătorii doriți în continuare la gruparea de la malul Oltului, negocierile privind prefectarea unor eventuale înțelegeri urmând a fi demarate în aceste zile. Din lotul celor de la FC Olt vor continua la noua echipă Irimescu, Crușoveanu, Bordea, Polgar, Bancu, dar și alți jucători tineri, de perspectivă.

„De la FC Olt au rămas 12 jucători, iar de la Alro 14, inclusiv jucătorii tineri care au venit pe ultima sută de metri de la Craiova. În mare, toți jucătorii tineri vor fi opriți, bineînțeles că rămâne să îi evaluăm și pe ei, la fel ca și pe ceilalți. Avem perfectate câteva jocuri amicale, cu FC Argeș, FC Caracal, CSM Râmnicu Vâlcea și Damila Măciuca. Cel mai probabil pe data de 18 iulie vom pleca în cantonament la Poiana Brașov, sper ca această dată să rămână în picioare, să nu fie probleme din cauză că am amânat reunirea”, a declarat antrenorul Dan Oprescu.

Sabin Ciurea, cooptat în staff-ul tehnic

Fostul portar al divizionarei A FC Olt, Sabin Ciurea, întors în această vară din Arabia Saudită, a fost prezent la reunire.

„Sabin Ciurea, începând de astăzi, este antrenor cu portarii. Antrenor secund este Victor Crângureanu, medicul echipei este Crinu Nuță, masor Florin Alexe”, a spus principalul Dan Oprescu în privința staff-ului tehnic.

Noutățile în cadrul echipei au fost jucătorul de bandă ce a mai evoluat la Alro, Petre Goge (FCM Târgu Mureș), Ninel Corcoveanu (Gloria Buzău), Adrian Pribac (CSM Râmnicu Vâlcea). Fundașul central de la Alro Iulian Grosu a fost dorit în lot, însă acesta și-a exprimat dorința de a evolua mai aproape de casă. Augustin Chiriță se numără printre jucătorii care nu vor mai face parte din noul proiect.

Jucătorii prezenți la primul antrenament: Polgar, Bâră, Dogeoiu, Giurcă, Perșinaru, Bancu, Bordea, Matei, Corcoveanu, Badea, Chircan, Andrei David, Anghelina, Savu, Mecea, Voicu, Goge, Velcovici, Irimescu, Precup, Pribac, Quist, Ene, Bogdanovici, Cuedan, Bugiu, Crăciun, Vîlcică, Vișa.

Sursa: Gazeta Nouă

10 Jul. 2012, 11:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă