FC Olt revine din cantonamentul de la Poiană

27 Jul. 2012, 13:33 Pregătiri, amicale
FC Olt** revine din cantonamentul de la Poiană

După zece zile de pregătire intensă, divizionara secundă FC Olt Slatina revine din cantonamentul de la Poiana Brașov.

Ședințele epuizante de pregătire, conduse de Dan Oprescu, în stagiul pregătirii centralizate de la munte, s-au încheiat. FC Olt Slatina revine în localitate, după zece zile de antrenamente intense în stațiunea Poiana Brașov. Accentul a fost pus pe acumulările fizice, jucătorii fiind nevoiți să tragă tare pentru a ajunge la forma sportivă dorită. Două antrenamente pe zi, primul tehnico-tactic, cel de-al doilea fizic, iar seara refacere, a fost programul strict impus în cantonamentul de la munte.

Scopul următor, consolidarea relațiilor de joc

Jucătorii grupării FC Olt Slatina vor primi liber până luni, când își vor relua pregătirile la baza sportivă Metalurgistul. Până la startul sezonului, echipa aflată sub comanda principalului Dan Oprescu va susține o serie de meciuri amicale pentru omogenizarea lotului.

„Pregătirea a decurs bine, probleme de sănătate au fost foarte puține, Velcovici a acuzat o problemă mai veche la genunchi, Roșca a făcut niște bătături de la încălțăminte, iar Mirescu are o contractură la gambă. Sper ca în aceste două antrenamente care au mai rămas, să nu mai apară alte probleme. Sunt câțiva jucători care au venit mai târziu și sunt mai în urmă decât restul lotului, sperăm ca în cel mai scurt timp posibil să recupereze handicapul. Am pus accent pe pregătirea fizică, dar nu am neglijat nici aspectele tehnico-tactice, în perioada următoare vom pune accent mai mult pe pregătirea tehnico-tactică, dar la fel, nu vom neglija nici pregătirea fizică”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

27 Jul. 2012, 13:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă