FC Olt a dat startul pregătirilor cu 22 de jucători. Oprescu: „Vor mai apărea noutăți”

Marius ANGHEL 07 Jul. 2014, 19:09 Pregătiri, amicale
FC Olt a dat startul pregătirilor cu 22 de jucători.** Oprescu:

FC Olt Slatina s-a reunit, luni, la baza sportivă „Metalurgistul” în vederea demarării pregătirilor pentru abordarea stagiunii 2014-2015 a Ligii a II-a. La primul antrenament al verii, tehnicianul Dan Oprescu a avut la dispoziție 22 de jucători. Lotul nu este însă complet, până la plecarea în cantonament urmând să mai apară noutăți.

Noutățile în lotul divizionarei secunde sunt atacantul Marius Curtuiuș (Gloria Bistrița), fundașul central Ovidiu Morariu (Național Sebiș), mijlocașul ofensiv Alexandru Leucuța (Bekescaba Elore-Ungaria), fundașul central Ionuț Fâșie (ACS Berceni), mijlocașul de bandă Ștefan Blănaru (Național Sebiș) și goalkeeper-ul Mario Kirev (ACS Poli Timișoara).

„Vor mai apărea noutăți, încă suntem în discuții cu câțiva jucători, pentru a avea dublură pe anumite posturi. Sunt fotbaliști importanți, este adevărat că negocierile durează, nu sunt ușoare, dar avem speranța că în zilele următoare vor fi concretizate. Îmi doresc ca până la plecarea în cantonament, lotul să fie definitivat. În această perioadă vom da șansa multor jucători foarte tineri să vină să-i vedem la lucru. Nu vrem să facem greșeala pe care o fac alte cluburi, de a pierde jucători tineri, care au calități și care în viitor ar putea ajunge să evolueze la un nivel ridicat. La fel s-a întâmplat cu Bancu, iar acum putem spune că am avut câștig de cauză”, a declarat tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Căpitanul de echipă al divizionarei secunde slătinene, Alin Gligor, nu a fost prezent la reunire. Acesta a fost învoit de conducerea clubului pentru a susține examenul de licență. Purtătorul banderolei de căpitan se va alătura, în zilele următoare, lotului aflat sub comanda tehnicianului Dan Oprescu.

Lot: Blănaru, Bogdanovic, Ciurea, Slavu, Mihai Căpățînă, Coțofană, Covalschi, Curtuiuș, Dinu, Fâșie, Gherghe, Giurcă, Ignea, Leucuța. Mogoșanu, Morariu, Pavel, Perșinaru, Rezeanu, Șcheau, Ștefan, Kirev, Gligor (învoit), Wallace da Silva (aflat în perioada de recuperare).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Jul. 2014, 19:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă