FC Olt a avut 23 de jucători la primul antrenament!

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 13:33 Pregătiri, amicale
FC Olt** a avut 23 de jucători la primul antrenament!

Divizionara secundă FC Olt Slatina a demarat pregătirile pentru retur. Tehnicianul Dan Oprescu a avut 23 de jucători la primul antrenament.

Jucătorii grupării FC Olt Slatina au reluat pregătirile sub comanda antrenorului Dan Oprescu. Prima ședință tehnică nu a adus noutăți în lotul divizionarei secunde, fiind prezenți 23 de jucători dintre componenții vechi. De la reunire a absentat fundașul central Bozidar Cosic, învoit pentru a-și rezolva o problemă personală. Acesta este așteptat, marți, la antrenamente.

„O parte dintre jucători nu au respectat programul de pregătire”

Antrenor ce a pregătit FC Olt Slatina în primele etape ale turului, Oprescu a revenit pe banca tehnică a divizionarei secunde. După un prim contact cu lotul, tehnicianul s-a arătat nemulțumit pentru că unii dintre jucători nu au respectat programul de vacanță.

„O parte dintre jucători,  din primele discuții pe care le-am avut, nu și-au făcut programul de pregătire, deja din start am început cu un hop. Unii că nu l-au primit, o să verific, iar alții că au avut alte preocupări. Ne întrebăm unde sunt problemele… problemele sunt de seriozitate. Asta am susținut tot timpul, fără o atitudine de profesionist, nu se poate face treabă. Jucătorii, individual, au calități de a juca la un nivel mai sus, ca dovadă că mulți au cochetat cu Liga I, dar stau prost la capitolul seriozitate, atitudine, disciplină, lucruri fără de care nu se poate face performanță. Dacă vrem să fim profesioniști și nu ne respectăm programul de pregătire, în condițiile în care noi din asta trăim, înseamnă că avem o problemă. Vii și spui, nu am putut, am fost în concediu. Vor suporta consecințele, așa cum li s-a transmis, atunci când li s-a dat programul de pregătire”, a declarat Oprescu.

Jucătorii prezenți la reunire: Bordea, Bugiu, Perșinaru, Andrei David, Bancu, Anghelina, Bâră, Chircan, Crușoveanu, Cuedan, Crăciun, Dima, Ene, Giurcă, Irimescu, Marin, Polgar, Pribac, Sălăjan, Vîlcică, Quist, Slavu.

„O să încercăm să rezolvăm toate problemele”

Tehnicianul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, are la dispoziție două luni pentru a pregăti echipa până la primul meci oficial. În zilele următoare, jucătorii vor susține câteva teste fizice. Antrenorul divizionarei secunde consideră că sunt multe lucruri de pus la punct, însă în primul rând le cere elevilor săi să-și respecte meseria.

„O să încercăm să rezolvăm toate problemele, pentru că nici la alte capitole nu s-a stat bine, dar într-adevăr în atac am avut de suferit mai mult. Joi sau vineri vor avea niște teste. Locul nostru trebuia să fie mult mai sus, dar au fost probleme gen cel legat de faptul că nu au respectat programul, de seriozitate, de atitudine, disciplină, ei trebuie să înțeleagă cum trebuie să-și facă meseria de fotbaliști, să lase deoparte preocupările extrasportive, iar în general nu din cele mai grozave, nu mă refer la calculator, ci cluburi, băutură. Trebuie să fie profesioniști”, a mai spus Oprescu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 13:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă