FC Brașov a câștigat testul cu Unirea Tărlungeni. Buga a reușit un „dublă”

Marius ANGHEL 17 Aug. 2015, 17:56 Pregătiri, amicale
FC Brașov a câștigat testul cu Unirea Tărlungeni.** Buga a reușit un

FC Brașov și Unirea Tărlungeni au profitat de faptul că mai e puțin și începe sezonul și în Liga a 2-a, și au jucat o partidă amicală, pe care echipa lui Cosmin Bodea a câștigat-o fără probleme, scor 2-0, spre enervarea tehnicianului Unirii, care a fost foarte dezamăgit de prestația elevilor lui.

„Am avut o prestație jalnică. De când sunt la Tărlungeni nu am văzut această echipă jucând atât de slab. Am impresia că băieții mei joacă doar cu numele în acest moment, nu suntem o echipă. Un meci foarte slab, am arătat jalnic. Totuși, sunt convins că această înfrângere ne va ajuta, pentru că ne-a arătat că acum suntem complet în afara fotbalului și că avem mult de muncă în toate compartimentele. Îi felicit pe cei de la FC Brașov, au fost mult mai motivați și au arătat bine, noi suntem mult în urmă. Nu am arătat nimic în afară de nervi”, a spus supărat tehnicianul celor de la Unirea Tărlungeni, Dan Bona.

Au arătat bine în teren

Dacă Unirea nu a arătat mare lucru în teren, de cealaltă parte, FC Brașov a jucat peste nivelul jocurilor amicale anterioare, la finalul partidei, antrenorul Cosmin Bodea declarându-se mulțumit de prestația echipei lui. „Chiar pot spune că a fost un test util pentru noi, contra unei echipe bune din Liga 2, care are în componență jucători experimentați. În prima repriză am jucat un fotbal bun, în viteză, am reușit să înscriem două goluri. Sunt mulțumit de prestația băieților și de rezultat. Normal, mai sunt și greșeli pe care trebuie să le corectăm, dar de aceea sunt meciurile amicale. Sper totuși ca până la primul joc oficial să le eliminăm. Mai avem nevoie de un vârf de careu, și sper să reușim să îl aducem”, a concluzionat antrenorul echipei FC Brașov.

Buga a reușit o „dublă”

În amicalul cu Unirea Tărlungeni, primul gol al celor de la FC Brașov a fost marcat de Mugurel Buga, care în minutul 9 a trimis în poartă după o combinație cu Avram. Tot el a înscris în minutul 19 și golul doi, cu un șut la colțul lung, fără speranță pentru Muțiu. În minutul 21, Rusu a ratat șansa de 3-0, ratând din careu. De la Unirea, Minciună și S. Marin au ratat ocaziiile avute, astfel că scorul a rămas de 2-0 pentru formația antrenată de Cosmin Bodea.

Pentru FC Brașov au jucat: Căucă – Letan, Hlinca (”60 Istrofor), Puțanu, David – Mareș (”70 Pamfile), Moraru, Ianc (”62 H. Popa, ”76 Al. Burlacu), Avram (”80 Olteanu) – Buga (”62 Ene), Rusu (”53 Vl. Munteanu).

De cealaltă parte, Unirea Tărlungeni a folosit următorii jucători: Muțiu – Vlăsceanu (”46 Burlacu) – Forika, Șerban (”75 Iordache), Bucur – Dîlbea – Monea (”46 Vasiloi), Minciună, Cionac (”46 S. Marin), Chirciu (”60 Pastor) – L. Nicolae (”80 Paraschiv).

Text și foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 17 Aug. 2015, 17:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă