FC Botoșani se va pregăti în Turcia după patru ani

27 Dec. 2011, 16:22 Pregătiri, amicale
FC Botoșani se va pregăti** în Turcia după patru ani

După patru ani, FC Botoșani va efectua din nou cantonamentul de iarnă în Turcia. Cornel Șfaițer, președintele executiv al grupării locale, a declarat că în această perioadă analizează mai multe oferte primite pentru ca echipa pregătită de Costel Orac să efectueze un cantonament în Turcia.

„Ne-am consultat cu conducerea tehnică și dorința este ca primul cantonament să fie la munte, iar al doilea, în care echipa va susține mai multe jocuri de pregătire să fie în Turcia”, a precizat Cornel Șfaițer.

Costel Orac a declarat că în primul cantonament, pe care echipa îl va susține la Câmpulung Moldovenesc, nu va susține niciun joc amical.

Vacanța jucătorilor FC Botoșani va lua sfârșit pe 12 ianuarie. Timp de o săptămână elevii lui Orac vor efectua antrenamente ușoare de reacomodare la efort în municipiu după care va avea loc cantonamentul montan urmat de cel din Turcia. Singura dată când gruparea locală s-a pregătit în Turcia a fost în perioada 3-15 februarie 2008 când la cârma formației antrenor era Leo Grozavu.

Sursa: Monitorul de Botoșani

27 Dec. 2011, 16:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă