FC Botoșani se reunește pe 12 ianuarie

03 Dec. 2011, 09:34 Pregătiri, amicale
FC Botoșani se reunește pe** 12 ianuarie

Costel Orac, antrenorul principal al FC Botoșani a programat reunirea lotului pe data de 12 ianuarie urmând ca pe 22 ianuarie să se plece în cantonament la Câmpulung Moldovenesc. La jumătatea luni februarie, FC Botoșani va avea al doilea stagiu de pregătire în Turcia.

„Pe data de 12 ianuarie ne vom vedea. Vom avea o perioadă de zece zile de reacomodare în Botoșani după care vom urca la munte și vom continua pregătirea. Va fi un cantonament la Câmpulung. Urmează să mai discutăm cu conducerea clubului pentru a face încă un cantonament în Turcia, în partea a doua a perioadei de pregătire”
, a spus Costel Orac.

Orac va păstra staff-ul tehnic din tur

Deși inițial a spus că e posibil să mai aducă la Botoșani un antrenor cu portarii și un antrenor secund, Costel Orac a decis să își păstreze staff-ul din turul campionatului. Astfel, Vali Bordeanu și Alin Bejan vor rămâne secunzi iar Vasile Prisacă va fi antrenor cu portarii. În același timp, Vasile Prisacă va fi al treilea portar din lot.

„Stafful va rămâne același. Nu voi mai aduce nici antrenor cu portarii și nici un secund. Îi am pe ValiBordeanu și Alin Bejan secunzi și Vasile Prisacă, antrenor cu portarii. Am colaborat bine cu ei și vor rămâne în continuare”, a spus Costel Orac.

sursa: btonline.ro

03 Dec. 2011, 09:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă