FC Botoșani își va prezenta lotul într-o confruntare cu FCM Târgu Mureș

28 Jun. 2012, 11:59 Pregătiri, amicale
FC Botoșani își va prezenta lotul** într-o confruntare cu FCM Târgu Mureș

Primul meci de testare pentru FC Botoșani va avea loc pe 12 iulie la Iași. Moldovenii mai caută să perfecteze și alte amicale în această perioadă de pregătire, însă cu siguranță și-a găsit adversar pentru meciul de prezentare a lotului.

„Probabil că jocul se va disputa în nocturnă, în Copou. Va fi un test care, pentru noi, va fi la începutul pregătirii în timp ce pentru ieșeni va fi spre final, pentru că Liga I începe pe 21 iulie. Important este ca în acest joc, să ne facem o imagine față de jucătorii care vor veni în probe”, a declarat Cornel Șfaițer.

Până la debutul campionatului pe 18 august, oficialii botoșăneni mai caută să perfecteze meciuri cu FCM Dorohoi, Rapid CFR Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț.

FC Botoșani își va prezenta lotul cu care va aborda sezonul competițional 2012-2013 al Seriei I Liga a II-a, care va începe pe 18 august, cu ocazia unui meci amical împotriva fostei divizionare A, FCM Târgu Mureș. Partida se va disputa pe „Municipal”, cu o săptămână înainte de debutul campionatului, respectiv pe 11 august.

„Toate echipele care se respectă oferă suporterilor astfel de meciuri și asta vom face și noi. Vom putea vedea la lucru echipa înainte de startul campionatului într-un joc contra unei formații puternice care, deși a retrogradat, are ca obiectiv revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Acest meci va fi și un bun prilej pentru noi să vedem cu adevărat unde ne vom afla înainte de startul sezonului și să ne dăm seama dacă putem spera la promovare”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani.

Inițial, conducerea grupării intenționa ca meciul de prezentare să fie cu CFR Cluj, dar programul extrem de încărcat al formației ardelene a amânat disputarea amicalului.

„În toamnă, când Liga I va fi întreruptă de meciurile naționalei, sunt șanse mari să disputăm pe «Municipal» un amical cu campioana României”, a afirmat Șfaițer.

Sursa: FC Botoșani

28 Jun. 2012, 11:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă