FC Botoșani a renunțat să mai meargă în două cantonamente

25 Jun. 2012, 16:25 Pregătiri, amicale
FC Botoșani a renunțat** să mai meargă în două cantonamente

FC Botoșani renunță la un cantonament. Deși inițial tehnicianul Costel Orac și-a dorit două stații de pregătire în această vară, între timp s-a răzgândit și a decis ca FC Botoșani să meargă doar în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc.

Lotul echipei FC Botoșani se va reuni pe data de 2 iulie iar pe 18 iulie jucătorii vor efectua vizita medicală la București. Plecarea în cantonament este programată pe data de 23 iulie.

„Am decis să facem un singur stagiu de pregătire. Pe data de 23 iulie vom merge în cantonament la Câmpulung Moldovenesc. Am hotărât să plecăm mai târziu în cantonament pentru a avea la dispoziție tot lotul de jucători cu care vom aborda noul sezon competițional. Încercăm să programăm mai multe meciuri amicale astfel încât să se integreze și jucătorii care vor veni”, a spus Cornel Șfaițer.

Amical cu CSMS Iași, cel cu CFR Cluj a picat

Conducerea clubului FC Botoșani a stabilit primul joc amical din această vară. Pe data de 12 iulie, trupa lui Costel Orac va întâlni în deplasare formația CSMS Iași, nou promovată în liga I.

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani spune că a avut discuții cu conducătorii mai multor cluburi din primele două eșaloane. În cursul zilei de astăzi, oficialii grupării botoșănene urmează să decidă data unui amical cu FCM Tg. Mureș. „Pe data de 12 iulie vom juca un amical la Iași. Acesta este primul meci de pregătire pe care l-am programat. Vor mai fi câteva jocuri cu echipe din zona Ardealului. Urmează să mai am astăzi o discuție cu cei de la FCM Tg. Mureș pentru un amical la Botoșani. Ne dorim ca la acest meci cu Tg. Mureș să facem și prezentarea lotului. Au fost discuții și pentru un amical cu CFR Cluj dar nu este posibil. Ei au început deja pregătirea iar noi ne reunim abia pe 2 iulie. În plus, campionatul la liga I începe mai devreme și nu e posibil să jucăm. Am discutat cu Ioan Andone și e posibil să aducem pe CFR Cluj în toamnă când va fi întrerupt campionatul pentru meciurile naționalei”, a spus Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

25 Jun. 2012, 16:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă