FC Botoșani a învins echipa secundă a rușilor de la Anji

11 Feb. 2012, 11:05 Pregătiri, amicale

FC Botoșani a obținut ieri cea de a doua victorie din stagiul de pregătire pe care îl susține în Antalya. Trupa lui Costel Orac s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formație Anji Mahacikala II din Rusia.

Prima repriză a fost controlată de FC Botoșani care și-a creat câteva ocazii, dar nu a reușit să înscrie. Cea mai mare i-a aparținut lui Marius Matei care a scăpat singur cu portarul dar a ratat. FC Botoșani a deschis scorul la zece minute de la reluarea părții secunde prin Vali Bordeanu, dar bucuria roș-alb-albastrilor nu a durat decât cinci minute, deoarece rușii au egalat. FC Botoșani a revenit în avantaj în minul 65 prin golul marcat de Chișu. Același Chișu a făcut 3-1 cu cinci minute înainte de final.

Până acum, FC Botoșani are două victorii și două remize în Antalya și urmează ca duminică să joace ultimul amical.

Orac a folosit următoarea echipă: A. Bordeanu (65 V. Curileac) – A. Patache (46 D. Bălan), A. Poverlovici (46 C. Dinu), J. Lorincz, Fl. Acsinte (60 G. Vașvari) – L. Matiș (45 C. Stanciu), V. Bordeanu, D. Todoran (60 N. Rudac), D. Vintilă (67 De Souza) – M. Matei (60 Fl. Chișu), B. Ghiceanu (67 T. Homneac).

Brânză: „Jocul este în creștere”

Directorul executive al FC Botoșani a spus la finalul partidei de ieri că jocul echipei este în creștere de la meci la meci și este optimist pentru retur. În același timp, Brânză susține că cel mai important este că nu au apărut accidentări.

„E bine că am câștigat, că am obținut un nou succes, însă cel mai important este că băieții au reușit un antrenament bun. Jocul este în creștere și ne dă speranțe pentru acest retur care se anunță a fi de foc. Cel mai mult mă bucur că în aceste jocuri nu s-a jucat dur, jucătorii noștri și adversarii și-au văzut doar de joc și nu au apărut accidentări”, a declarat Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoșani.

Eram: „Echipa se conturează bine”

Prezent în Antalya alături de FC Botoșani, consilierul local Romulus Eram s-a declarat mulțumit de evoluția roș-alb-albaștrilor în meciurile de pregătire.

„Echipa chiar se conturează bine și jocul capătă tot mai multă consistență. Rușii ăștia de la Anzhi au fost bătăioși și agresivi, însă noi ne-am descurcat și după 0-0 la pauză, am dat 3-1 prin Vali Bordeanu (55) și Chișu (65, 85). Mie personal mi-a plăcut Nicolai Rudac, care intrat la pauză după accidentare și a jucat foarte bine, plus Flavius Chișu care a marcat 2 goluri. A fost un meci bun și pot să spun că suntem pe calea cea bună”, a declarat Romulus Eram.

Sursa: Bt Online

Foto: fcbotosani.ro

11 Feb. 2012, 11:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă