„Presiunea mai mare e la ei, important e să nu pierdem”

18 Apr. 2012, 11:17 Liga 2

Președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer speră într-un nou rezultat bun în deplasarea de la Tulcea.

„E un meci foarte important pentru noi! Nu știu dacă e decisiv, însă cred că presiunea mai mare e la ei, pentru că sunt pe locul 2, iar noi jucăm totuși în deplasare. Sper să repetăm prestația bună pe care am avut-o în celelalte două deplasări din Dobrogea și să plecăm cu un rezultat pozitiv. Printr-un rezultat bun înțeleg și un egal, deoarece ne-ar menține acolo în luptă. Important e să nu pierdem”, a spus Cornel Șfaițer pentru fcbotosani.ro.

De aceeași părere este și managerul FC Botoșani, Dumitru Brânză. „E un meci destul de greu și foarte important, însă eu sunt optimist. După partida aceasta vom vedea exact care sunt șansele noastre la promovare. Dacă câștigăm luăm o opțiune serioasă, deși mai avem deplasări la CSMS Iași și Viitorul Constanța, în schimb dacă pierdem Tulcea se cam desprinde”, a adăugat, pentru site-ul oficial al clubului moldovean, Dumitru Brânză.

Delta Tulcea ocupă locul 2 în clasament acumulând 37 de puncte, la patru puncte distanță față de FC Botoșani care ocupă poziția 5 cu 33 de puncte.

Foto: Eduard BLAGA

18 Apr. 2012, 11:17 Liga 2
Pe aceeași temă