FC Bihor a ținut în șah campioana CFR Cluj!

03 Feb. 2009, 21:17 Pregătiri, amicale
FC Bihor a ținut în șah campioana CFR Cluj!

CFR Cluj a început bine meciul cu FC Bihor și, după nici trei minute de joc, Cadu a marcat. Orădenii au trecut cu bine peste șoc și Voicu Florea a egalat în urma unei faze în care defenisva clujeană s-a bâlbâit. Clujenii abia au pus mingea la centru când orădenii au recuperat și același Vociu Florea a șutat puternic, de la 30 de metri, fază la care Stăncioiu a gafat precum în Giulești și a scăpat mingea în poartă.

 
După 18 minute de joc, FC Bihor conducea cu 2-1. Echipa antrenată de Ales Jindra a întors rezultatul până la pauză, marcând două goluri prin Pereira și Mureșan.

 
La pauză era 3-2 pentru CFR Cluj. În repriza secundă Bihorul a lovit din nou. Ayza a obținut o lovitură de pedeapsă și Bucur a egalat, cu o execuție riscantă. Mingea a izbit transversala și a căzut în poartă.

 
În cele din urmă Alcantara a reușit să aducă victoria feroviarilor însă FC Bihor a făcut un nou meci dătător de optimism, în compania unei echipe ce luptă pentru titlul național

 
CFR Cluj – FC Bihor 4-3 (3-2)
Au marcat: Cadu ’3, Pereria ’21, Mureșan ’45, Alcantara ’71/V. Florea ’ 17 , ’18, Bucur ’66 (p)

 

CFR Cluj (repriza I) : Stăncioiu – Panin, Flores, Cadu, Viana – G. Mureșan – Deac, Peralta, Pereira – Veljovic, Y. Kone

CFR Cluj (repriza II): Hirschfeld – Viera, Alcantara, Galiassi, Toma – Dani – E. Kone, Frangipane, Dubarbier – Bujor, Traore

 

FC Bihor:
Fildan – Țârcă, Ambruș, Șomodean, Sânmărtean – Radu, Filip, Baiano, V. Florea, Bucur – Lucas

 

Au mai jucat:
Szasz – Muscă, Cosma, Achim, Ayza, Andor, Opriceană, Lukacs, Novac, Tomaz, R. Radu

 

www.bihoreanul.ro

03 Feb. 2009, 21:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă