FC Argeș începe vineri pregătirea pentru noul sezon. Așteptările lui Emil Săndoi și adversarii din amicale

Marius ANGHEL 26 Jun. 2018, 17:51 Pregătiri, amicale
FC Argeș începe vineri pregătirea pentru noul sezon.** Așteptările lui Emil Săndoi și adversarii din amicale

După o vacanță de trei săptămâni, FC Argeș va începe vineri pregătirea pentru noul sezon competițional. Antrenorul Emil Săndoi va suna adunarea la ora 11:00, la stadionul „Nicolae Dobrin”. Cu o zi înainte de reunirea lotului, piteștenii vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova.

Primul antrenament al fotbaliștilor alb-violeții va fi unul de reacomodare la efort, urmând ca de sâmbătă stafful tehnic să mărească intensitatea ședințelor de pregătire, având în vedere că urmează o perioadă de acumulări.  

După o săptămână de pregătire pe plan local, FC Argeș va pleca în cantonament. Locația aleasă de stafful tehnic și conducerea clubului este Curtea de Argeș. Piteștenii vor fi cantonați la hotelul Posada, care oferă condiții foarte bune de cazare, masă și recuperare, antrenamentele urmând să fie efectuate pe stadionul Municipal din orașul Basarabilor, dar și la baza de la Valea Iașiului, deținută de omul de afaceri Benone Lazăr.

Stagiul de pregătire de la Curtea de Argeș va dura 8 zile, din 4 iulie și până pe 11 iulie, urmând ca piteștenii să mai meargă încă o dată în fosta capitală a Țării Românești, în perioada 17-21 iulie, pentru un minicantonament.

Vor șapte amicale

Antrenorul Emil Săndoi își dorește ca în perioada precompetițională FC Argeș să dispute șapte partide de verificare. Printre adversarii aleși se numără ACS Basarabi Curtea de Argeș, Metaloglobus București, CS Balotești, Academica Clinceni și Rapid București.

Oficialii grupării din Trivale mai poartă discuții și cu alte echipe de liga a doua pentru a completa programul jocurilor de verificare. Printre posibilii adversari din amicale ar putea fi și Farul Constanța.

Meciurile de pregătire se vor disputa la Curtea de Argeș și la Pitești, locația exactă urmând a fi anunțată cu câteva zile înainte de joc.

Negocieri cu jucători valoroși

Tehnicianul grupării din Trivale spune că la reunirea lotului vor fi și nume noi. „Suntem în discuții cu câțiva jucători valoroși, cu experiență în Liga 1, însă, deocamdată, nu putem să dăm nume până nu vom finaliza tratativele și vom semna actele. Vor fi și plecări de la echipă. Unora dintre fotbaliștii din lotul de anul trecut le-au expirat contractele, iar la alții vom renunța de comun acord. la startul noului sezon îmi doresc să avem un lot puternic și echilibrat pe toate posturile”, a spus Emil Săndoi.

Programul echipei FC Argeș:

Joi, 28 iunie – vizita medicală la Craiova
Vineri, 29 iunie, ora 11 – reunirea lotului
4-11 iulie – cantonament Curtea de Argeș
17-21 iunie – semicantonament Curtea de Argeș

Programul meciurilor de pregătire:

7 iulie – amical ACS Basarabi Curtea de Argeș
11 iulie – posibil amical Farul Constanța   
14 iulie – amical Academica Clinceni
18 iulie – amical CS Balotești
20 iulie – amical Rapid București
24 iulie – adversar nestabilit
28 iulie – adversar nestabilit
4 august – startul noului sezon

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 26 Jun. 2018, 17:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă