Farul, victorie clară în amicalul cu CS Eforie

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Apr. 2013, 17:29 Actualizat: 29 Apr. 2013, 17:30 Pregătiri, amicale
Farul, victorie clară  în amicalul cu CS Eforie

FC Farul a obținut o victorie, sâmbătă, scor 7-0 (4-0), în meciul disputat pe teren propriu, cu echipa de Liga a IV-a CS Eforie. Călințanu (min. 21, 36), Chițu (min. 43), Ivanovici (min. 60), Ingiroșanu (min. 75, 108) și Muscă (min. 95) au marcat golurile echipei fanion a județului Constanța.

Prima repriză a durat 60 de minute, iar a doua 50 de minute. Antrenorul FC Farul, Ion Răuță, a folosit următoarea formulă: Curcă, Băjan, Buzea, I. Popescu, Nițescu, Sg. Popescu, Săceanu, Coteanu, Ivanovici, Călințaru, S. Chițu.

FC Farul va juca următorul joc oficial în Liga a II-a, vineri, cu Dinamo II, pe stadionul „Farul”.

Suporterii au stabilit data și locația următorului miting

În altă ordine de idei, Asociația Suporterilor Farul Constanța a anunțat că următorul miting de susținere a echipei FC Farul se va derula pe data de 9 mai, ora 18.30, la tribuna oficială a stadionului „Farul”, de unde se va merge în coloană către sediul Primăriei Constanța.

„Ne propunem să sensibilizăm autoritățile locale cu privire la situația disperată în care se regăsește actualmente clubul Farul. Dorim să obținem autorizație pentru a merge în coloană spre sediul Primăriei și a Consiliului Județean, în încercarea de sensibilizare atât a autorităților, dar, mai ales, a locuitorilor orașului și a județului, să vină în sprijinul clubului pe care îl iubim”, se arată în comunicatul emis de Asociația Suporterilor Farul Constanța.

De asemenea, aceeași organizație își propune să mai organizeze cel puțin 4 – 5 acțiuni similare celei din data de 26 aprilie, până la termenul de judecată a recursului depus de către CS FC Farul Constanța, cu privire la instituirea procedurii falimentului, al cărei termen este 3 iunie 2013.

Sursa: Cuget Liber

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Apr. 2013, 17:29 Actualizat: 29 Apr. 2013, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă