Farul și-a reluat antrenamentele cu 22 de jucători. Șapte dintre ei sunt nou-veniți

Farul Constanța este ultima echipă din Liga 2 care și-a reluat pregătirile. Cu întârziere de două săptămâni față de cum fusese prima dată stabilită, reunirea grupării din Seria I a avut loc la stadionul Farul și a cuprins 22 de jucători.

La primul antrenament din 2015 condus de antrenorii Ion Barbu și Gheorghe Mina au participat: Vl. Neagu, Dinu – portari; Băjan, D. Ciobanu, Fl. Pătrașcu, Buzea, Sescioreanu – fundași; Cazan, Pâslaru, Ochia, R. Neagoe, Cârstoiu, Vieru, V. Ion, Moroșanu, I. Plămadă, Ilinca, Martoncă, Caciandone, Gușă – mijlocași; Muscă, Igiroșanu – atacanți.

Noutățile din lot față de prima parte a sezonului din Liga 2 sunt Pătrașcu, Vieru, Cazan (ultima dată la Săgeata), Sescioreanu (revenit la club), Ilinca (Arieșul Turda), Martoncă (de la Concordia Chiajna) și Gușă (fost junior al Farului).

Printre jucătorii la care s-a renunțat se numără: Bogdan Straton, Miulescu, Ivănică, Bogdan Dumitru și Arotăriței. „Sunt fotbaliști pe care ne-am bazat, dar care nu au dat satisfacție așa cum ne așteptam noi. De asemenea, Szalkai și-a exprimat dorința de a da probe de joc până la reunirea lotului și am fost de acord. Restul fotbaliștilor sunt sub contract și trebuie să se prezinte la echipă, inclusiv Enciu”, a spus, pentru ziuaconstanta.ro, Cosmin Șișcu, directorul sportiv al FC Farul.

„Obiectivul rămâne același, să prindem play-off-ul. Cât timp mai avem șanse matematice, de ce să renunțăm? Beneficiem și de o conjunctură favorabilă, un loc eliberat în play-off. Poate îl prindem noi. Putem urca în clasament. Sperăm să începem bine meciurile din 2015″, a mai spus conducătorul „marinarilor”.

Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă