Farul a spulberat Portul

25 Jul. 2009, 14:45 Pregătiri, amicale
Farul a spulberat Portul

 

FC Farul a încheiat cu o victorie prima etapă de pregătire, de la Constanța. Vineri seară, „marinarii” s-au impus lejer, cu scorul de 6-0 (1-0), în fața Portului Constanța și speră să repete evoluția bună și în turneul din Italia.

Câteva sute de suporteri ai Farului au venit în tribunele stadionului din str. Primăverii, să-și vadă la lucru favoriții, plecând acasă destul de mulțumiți de randamentul acestora.

Antrenorul Marius Șumudică n-a avut astâmpăr pe marginea terenului, dând permanent indicații. Tehnicianul le-a cerut băieților săi să joace simplu și în viteză, le-a recomandat fundașilor centrali să comunice mai mult între ei, și-a felicitat mijlocașii pentru pasele de efect și i-a certat pe atacanți când aceștia au tratat cu superficialitate ocaziile de gol.

Scorul l-a deschis Cristocea, care a transformat cu siguranță penalty-ul obținut, în min. 10, de Chico, faultat în careu de portarul advers. 1-0 avea să fie și rezultatul la pauză, pentru că același portughez Chico a ratat o bună oportunitate, balonul trimis cu capul, la colțul scurt, fiind deviat în corner de goal-keeper-ul Portului.

Farul a început vijelios repriza secundă, Nanu marcând pentru 2-0 în min. 46, după o pasă de pe dreapta a lui Fatai. În următorul sfert de oră, M. Ene și-a trecut în cont o „dublă”, 4-0, apoi Nanu a oferit ratările serii, aducându-ne aminte de gafele din sezonul trecut. Mai întâi, a trimis pe lângă bară din 5 metri (!!!), iar câteva zeci de secunde mai târziu, n-a nimerit cadrul porții goale, din marginea careului, după ce driblase portarul.

Nanu și-a mai spălat din păcate în min. 78, când l-a servit ideal pe Fatai pentru 5-0, tabela fiind închisă de golul lui Soare, din prelungiri.
 

Așadar, Farul – Portul 6-0, un rezultat bun în special pentru capitolul moral.

Marius Șumudică a folosit câte o formulă de echipă în fiecare repriză: Vlas, Mățel, I. Barbu, Pașcovici, L. Ștefan, C. Matei, Ben Teekloh, B. Andone, Chico, Cristocea, M. Ene (repriza I); Sardescu, Păcuraru, Șchiopu, Buzea, Leu, Fatai, Pătrașcu, Soare, G. Mendy, Nanu, M. Ene (repriza a II-a).

 

Sursa: cugetliber.ro
 

25 Jul. 2009, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă