Eșec pentru orădeni în primul joc amical din Antalya

Mihai Andries 14 Feb. 2013, 06:21 Pregătiri, amicale
Eșec pentru orădeni** în primul joc amical din Antalya

FC Bihor și-a început miercuri seria jocurilor amicale din cantonamentul din Antalya (Turcia). În prima dispută, „roș-albaștrii” au întâlnit echipa de primă ligă Gaz Metan Mediaș, formație de care au fost întrecuți cu scorul de 3-1, după ce la pauză scorul era favorabil medieșenilor cu 2-0.

Golurile întâlnirii au fost marcate de Gașpar, de două ori, în minutele 26 și 38, și Nicandro, în minutul 58, pentru medieșeni, în timp ce pentru FC Bihor a înscris Selagea, din lovitură de la 11 metri, în minutul 90. Penalty-ul orădenilor a fost obținut de Petrache în urma unui fault în careu asupra sa.

A fost un joc echilibrat pe alocuri. Gaz Metan a reușit să se impună însă prin faptul că a știut să profite de greșelile apărute în defensiva orădeană, dar și prin experiența în plus pe care și-a demonstrat-o în acest joc. Una peste alta, a fost un joc bun, care a mulțumit, în mare parte, antrenorii celor două formații.

La FC Bihor în prima repriză au evoluat: Popescu – Fl. Pop, Lazăr, Tânc, Vădrariu – Vasilache, Sorian, Târnacop, Florean – Bud și Mărkuș. La pauză în poartă a intrat Pogacsics, iar din minutul 60 în teren au evoluat: Coroian, Țoca, Petrache, Lupu – Ov. Popa, Selagea, Korudjiev, Bic – Pușcaș și M. Popa.

În următorul joc, FC Bihor va întâlni vineri, de la ora 17.30, echipa letonă FC Jurmala.

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 14 Feb. 2013, 06:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă