Echipe din Kazakhstan, Rusia și Germania, posibili adversari pentru UTA

09 Feb. 2012, 11:45 Pregătiri, amicale
Echipe din Kazakhstan, Rusia și Germania,** posibili adversari pentru UTA

De când au aflat că vor merge în cel de-al doilea cantonament al iernii, utiștii, mai precis „oficialii” clubului s-au ocupat și de programul partidelor amicale din Antalya. De la bun început, arădenii au bătut în cuie testul cu CFR Cluj pentru data de 14 februarie, pentru celelalte patru confruntări adversarii urmând să fie fixați după sosirea echipei în Turcia. Totuși, după cum a recunoscut Roland Nagy, există discuții avansate cu câteva formații.

„Am vorbit cu antrenorul celor de la FC Ordabasy Shymkent, echipa ce a câștigat Cupa în Kazakhstan anul trecut și cred că vom juca cu ei pe 11 februarie. De asemenea, suntem în discuții cu Farul Constanța și o echipă de liga a doua din Rusia, care împart cu noi hotelul din Kemer. De asemenea, suntem discuții și cu Eintracht Frankfurt amatori. Noi ne-am dori adversari cât mai puternici, dar rămâne de văzut ce mai putem agăța la această oră. De un lucru sunt aproape convins și anume că că vom avea cinci partide amicale și asta pentru că sunt multe echipe acolo care vor să își completeze programul”, ne-a declarat Roli Nagy. Cel mai probabil, amicalul cu CFR Cluj umează să fie transmis în direct de către Digi Sport.

În altă ordine de idei, antrenorul principal al UTA-ei a vorbit și despre ceea ce urmărește în cantonamentul din Antalya. „Vrem continuitatea a ceea ce a fost la Moneasa. Sigur, acolo am urmărit un aspect, aici vom urmări cu totul altceva. Programul inițial l-am făcut pe plan local, urmând să jucăm cu echipe din zonă, dar acum va fi cu totul diferit. Avem condiții foarte bune în Antalya, este foarte important că avem ocazia să ne alăturăm echipelor seriose, ce urmăresc performanța. Avem jucători noi, de valoare, pe care trebuie să îi integrăm cât mai bine în echipă. Dorim să omogenizăm acest lot și cred vom reuși acest lucru prin antrenamentele și disputele din Turcia, cât și la revenire”, a explicat „principalul” arădean.

„Bătrâna Doamnă” va ajunge mâine dimineață la hotelul Limra din Kemer în formula: Smaranda, Cioară – portari; Bălan, Calvin, Pocuca, Gligor, Pascariu, Varga, Siminic, Neagu – fundași; Gâlcă, Purece, Ignea, Urosevic, Hidișan, Bucur, Nădăban, Suslak, Cărpinișan – mijlocași; Mara, Capătă, Gallanis, Miron – atacanți. „Textiliștii” vor efectua prima ședință de pregătire în Antalya joi, de la ora 15,30.

Sursa: Sport Arad

09 Feb. 2012, 11:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă