Echipa lui Nuno Claro, victorioasă în fața puștilor de la FC Olt

Mihai Andries 27 Jan. 2015, 18:05 Pregătiri, amicale

Lotul format din 24 de jucători de la FC Olt Slatina a plecat, săptămâna trecută, în cantonament centralizat la Cheile Grădiștei. Tehnicianul Dan Oprescu nu a programat niciun meci amical în cantonamentul montan, însă duminică a fost efectuat un joc școală, echipa jucătorilor în frunte cu Nuno Claro impunându-se, cu scorul 2-1, în fața celor mai puțini experimentați.

Vineri, jucătorii de la divizionara B slătineană vor reveni în localitate, urmând ca după două zile libere să-și reia programul ședințelor de pregătire și să înceapă seria meciurilor amicale. Jucători de la FC Olt Slatina se află în plin cantonamente la Complexul Cheile Grădiștei-Fundata, unde au două ședințe de pregătire pe zi, plus recuperare.

De teama accidentărilor, tehnicianul grupării slătinene, Dan Oprescu, nu a vrut să programeze niciun meci de verificare, însă, duminică, jucătorii au efectuat un joc școală. Echipa celor experimentați, în frunte cu Nuno Claro, s-a impus, cu scorul 2-1, în fața celei formate din jucătorii mai tineri. Dacă pentru formația lui Nuno Claro au marcat Bobi Verdeș și Ștefan, în cealaltă tabără Coțofană a redus din diferență.

Antrenorul divizionarei B slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de modul cum elevii săi au răspuns la efort.

„Băieții se mișcă bine, sunt mulțumit. Am făcut un joc școală duminică, echipa lui Nuno Claro și Gligor câștigând. Avem două antrenamente zilnic, plus recuperare. Până vineri vom face câte două antrenamente pe zi, urmând ca apoi să revenim în localitate. În week-end băieții vor avea liber, de luni începem iar pregătirea și meciurile amicale”, a spus Oprescu.

Lotul ce a făcut deplasarea la Fundata: Nuno Claro, Mogoșanu – Anghelina, Bardu, Blănaru, Bogdanovici, Căpățînă, Coțofană, Covalschi, Curtuiuș, Fîșie, Gherghe, Giurcă, Gligor, Ignea, Leucuța, Mihăescu, Morariu, Patrichie, Rezeanu, Rogoveanu, Fl. Ștefan, Vasile Gheorghe, Verdeș.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 27 Jan. 2015, 18:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă