„După amicalul cu CS Mioveni, definitivăm lotul pentru cantonament”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 13:21 Pregătiri, amicale

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a avut în această perioadă mai mulți jucători în probe. Antrenorul divizionarei secunde a declarat, după amicalul cu Atletic Bradu, că lotul pentru cantonament va fi definitivat după testul cu CS Mioveni.

FC Olt Slatina își va definitiva lotul pentru abordarea returului de campionat înainte de plecarea în stagiul centralizat de la Poiana Brașov, ultimul test edificator fiind cel cu CS Mioveni. Antrenorul Dan Oprescu s-a arătat mulțumit de evoluția ultimilor trei sosiți în lotul divizionarei secunde, jucătorii Gafița, Matei și Firțulescu.

„A fost un meci amical, cu bune și rele, am avut mulți jucători noi, unii dintre ei m-au convins. Sigur a existat un plus prin venirea acestor jucători cu experiență. După amicalul cu CS Mioveni vom definitiva lotul pentru cantonament. Quist nu a făcut deplasarea pentru acest meci, are un deces în familie, a murit tatăl său, băieții îi sunt alături”, a declarat Oprescu.

„Asta ar trebui să fie diferența dintre o echipă de Liga a IV-a și una de Liga a II-a”

Întrebat despre plusurile față de meciul cu FC Argeș, când slătinenii au pierdut, Oprescu a răspuns: „În meciul cu FC Argeș am jucat foarte bine, chiar dacă am pierdut, în plus, să nu uităm că FC Argeș este echipă de Liga a II-a, astăzi am întâlnit o echipă de Liga a IV-a, iar diferența cam asta ar trebui să fie între o echipă de Liga a IV-a și una din eșalonul secund. Bradu este o echipă bună, are câțiva jucători experimentați, cât au putut să alerge, la nivelul de pregătire la care se află, au ținut piept cu brio, iar în unele momente ne-au pus probleme”.

În perioada 24 februarie-5 martie, FC Olt Slatina va susține stagiul pregătirii centralizate, în stațiunea Poiana Brașov. Miercuri, slătinenii întâlnesc, în deplasare, CS Mioveni în cadrul ultimului amical înaintea cantonamentului.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Feb. 2013, 13:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă