Dunărea joacă trei amicale în Serbia, printre care două cu adversari de primă ligă. Care ar fi satisfacția supremă în acest sezon pentru antrenorul Adrian Iencsi

Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 15:44 Pregătiri, amicale
Dunărea joacă trei amicale în Serbia, printre care două cu adversari de primă ligă.** Care ar fi satisfacția supremă în acest sezon pentru antrenorul Adrian Iencsi

De marți în cantonament în Serbia, la Zlatibor, acolo unde va efectua un stagiu de pregătire până pe 21 iulie, jucătorii lui Adrian Iencsi trag din greu pentru a începe cât mai bine noul sezon al Ligii 2, o ediție de campionat la finalul căreia vor să obțină promovarea. În cele zece zile de antrenamente în țara vecină, Dunărea Călărași va disputa și trei meciuri amicale, însă doar unul dintre adversari este cunoscut.

Potrivit site-ului Dunării, primul amical va avea loc astăzi, de la ora 18:00, împotriva unei echipe locale căreia nu i s-a comunicat numele. Probabil aceasta este Zlatibor ĂŒajetina, un club din Liga a 3-a din Serbia.

Al doilea test are loc duminică, 16 iulie, atunci când călărășenii vor întâlni echipa muntenegreană de primă ligă OFK Grbalj (locul 7 din 12 la finele ediției 2016/2017).

Ultimul joc e programat miercurea viitoare, 19 iulie, atunci când Dunărea va juca împotriva unei formații din prima ligă croată, însă nici numele acesteia nu a fost făcut public.

„Mi-aș dori să-i văd pe suporterii călărășeni în număr cât mai mare la stadion”

În altă ordine de idei, noul antrenor al Dunării, Adrian Iencsi, a transmis și un mesaj suporterilor călărășeni, pe care-i așteaptă în număr cât mare la stadion în noul sezon al Ligii a 2-a, care va debuta pe 5 august. „Mi-aș dori să-i văd pe suporterii călărășeni în număr cât mai mare la partidele băieților, pe teren propriu. Putem realiza lucrul acesta doar prin prisma rezultatelor pozitive precum și calității jocului. Ar fi satisfacția mea supremă! Sprijinul oferit de spectatori este absolut necesar mai ales că ne așteaptă un sezon extrem de dificil”, a declarat Iencsi, care s-a arătat încântat și de modul în care în fost primit la Călărași: „Am întâlnit oameni foarte primitori, respectuoși. N-am avut timp să ies prin oraș, însă pot să vă spun că lumea de la stadion se poartă foarte frumos cu mine. N-a fost o noutate pentru mine. Am fost la Călărași și în confruntarea cu FC Voluntari din urmă cu câțiva ani. Știam că oamenii sunt deosebiți. Îmi doresc să avem o colaborare bună, eficientă și împreună să contribuim la obținerea acelor rezultate pozitice pe care le așteaptă toată lumea”.

VEZI lotul pe care îl are la dispoziție în Serbia Adrian Iencsi

Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 15:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă