Dunărea, „cancel” la munte

01 Feb. 2012, 07:58 Pregătiri, amicale
Dunărea,**

Lotul trupei de pe malul Borcei „va beneficia” de un stagiu de pregătire mioritic. Echipa antrenată de cuplul Petrescu & Andronache a început pregătirea de iarnă cu gândul că poate președintele clubului, Constantin Sima, va face rost de bani și va trimite băieții la munte, așa cum procedează în atare măsură orice trupă care se respectă. Din cauza lipsei de buget, echipa locală va fi nevoită să anuleze un stagiu de pregătire în stațiunea montană Bușteni, locație care se vehicula în ultima vreme pe la stadion.

Pare greu de crezut, dar lucrurile stau întocmai: o echipă fanion a orașului nu are bani pentru un cantonament montan! În atare condiții, nici oficialii clubului Dunărea nu s-au sinchisit să se implice pentru strângerea unor fonduri, apelând mereu la „mila” municipalității. Este evident ca un președinte de club care își permite să ducă acasă un „borcan de ciorbă” luat de la bucătăria clubului să își dea silința pentru performanța echipei.

Jucătorii fac dușuri acasă

Din păcate, Mircea Ștefan și ceilalți coechipieri ai săi vor avea parte în această iarnă de cea mai inedită perioadă de pregătire din cariera lor!? Cu salariile neplătite și Mirel Condei avansat în grad de antrenor și fără bani – nici măcar pentru un sac de ceapă în visteria clubului, galben-albaștrii sunt nevoiți să apeleze la cantonamentul tradițional din incinta Stadionului Municipal. De altfel, tocmai când s-au reunit călărășenii, pereții bazei au început să cadă din cauza mucegaiului, cantonamentul vechi de zeci de ani intrând într-un amplu proces de… degradare. Jucătorii sunt nevoiți ca după fiecare antrenament de pe Municipal să plece cu sudoarea de pe ei și să se spele acasă pentru că centrala micro-hotelului unde ar fi trebuit să fie cazați s-a defectat.

Sursa: Sport Călărășean

01 Feb. 2012, 07:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă