Dunărea Călărași, ajutată de Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 18:36 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași,** ajutată de Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid

Dunărea Călărași are meci greu în această etapă, poate cel mai greu de până acum. Echipa pregătită de Adrian Mihalcea se deplasează în Giulești, acolo unde va juca împotriva Rapidului și va încerca să-și mențină poziția de lider în clasament. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, însă, deocamdată, golaverajul mai bun îl au călărășenii. Primele două clasate ale Seriei I vor juca vineri, de la ora 18:00.

Pe lângă primele promise, conducerea Dunării face tot ce este posibil pentru ca jucătorii să aibă cele mai bune condiții înaintea meciului din Giulești. Pentru acest joc, s-a decis ca echipa lui Mihalcea să-și mute cartierul general începând de joi după-amiază la Snagov, urmând ca în cursul serii, la ora jocului, 18:00, să se antreneze în nocturnă la baza de pregătire a lui Dinamo de la Săftica.

„Am găsit înțelegere la domnul Negoiță, patronul de la Dinamo, căruia îi mulțumim și pe această cale, ca echipa noastră să se antreneze joi seară în nocturnă la Săftica. Băieții se vor caza la Snagov, distanța de la bază până la hotel fiind de zece minute. Meciul cu Rapid este foarte important pentru noi și ne străduim să pregătim așa cum se cuvine această confruntare. În Giulești se vor afla fața în fața, vineri, de la ora 18:00, cele mai bune două echipe ale Seriei I. Rapid este principala noastră contracandidată la promovare”, a declarat, pentru afcdunarea-calarasi.ro, președintele liderului, Constantin Ștefan.

În altă ordine de idei, staff-ul Dunării a decis să pună autocare la dispoziția suporterilor călărășeni care doresc să-și încurajeze echipa de pe stadion, în limita a 150 de locuri. Plecarea va avea loc vineri, la ora 13:30, din fața stadionului Dunărea. Doritorii vor trebui să aibă asupra lor buletinul sau cartea de identitate.

Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 18:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă