Dună: „Mulțumit de ofensivă, dezamăgit de defensivă”

Mihai Andries 12 Feb. 2013, 19:24 Pregătiri, amicale
Dună:

Sâmbătă, la Modelu, centrul pregătirii de iarnă al Unirii Slobozia, elevii lui Dună au dat piept cu fosta adversară din liga 3, Dunărea Călărași. A fost un meci asezonat cu toate ingredientele unui amical: răsturnări de scor, goluri multe și greșeli în defensivă. Unirea a deschis scorul, Dunărea a condus la pauză cu 2-1, slobozenii au egalat, călărașenii au avut 4-2 după care galben-albaștrii au mai marcat de 2 ori stabilind scorul final, 4-4. Pentru Unirea au marcat Luca, Pascu și Viorel Gheorghe de 2 ori.

A impresionat evoluția lui Marin Luca, folosit în premieră ca atacant lângă Mihalcea. Jucătorul a marcat un gol și ar putea constitui soluția lui Dună pentru al patrulea vârf dacă nu se va concretiza niciun transfer pe acest post până la startul returului. Antrenorul a avut la meciul cu Dunărea și 2 fotbaliști în probe. Deși a marcat un gol, fundașul central Pascu a fost vulnerabil în defensivă și nu va fi păstrat în lot. La fel se va întâmpla cu mijlocașul central Costache, fost jucător la Cireșu. Dună a folosit câte o distribuție pentru fiecare repriză.


Repriza I: Dobre – Stan, Matei, Lorincz, Florea – Roșu, Costache, Mihai, Gheorghiu – Mihalcea, Luca.
Repriza a II-a: Oprea – Negrea, Pascu, Lazăr, Toma – Ibrian, Macare, Ivașcă, Patrianca – V. Gheorghe, D. Gheorghe.

Căpitanul Romeo Soare a fost menajat din cauza unei ușoare accidentări.

După meciul cu Dunărea, Marin Dună a declarat: „Am fost mulțumit de forța ofensivă a echipei și ușor dezamăgit de erorile din defensivă. Sunt greșeli inerente perioadei de după vacanță când apar unele lacune la capitolul concentrare. Le vom remedia cu siguranță până la startul returului. Dacă vă amintiți și în primele amicale ale perioadei de vară s-a întâmplat la fel”.

Unirea va susține sâmbătă la Chiajna, un amical cu prim divizionara Concordia. Va fi o confruntare amicală între foștii colaboratori Marin Dună și Ilie Stan.

 

Articol scris de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 12 Feb. 2013, 19:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă