Domneștiul n-a murit! Zoicaș e noul principal al ilfovenilor!

Mihai Andries 09 Feb. 2013, 23:55 Pregătiri, amicale

Luna decembrie a anului trecut venea cu o veste neașteptată, vicecampioana din sezonul trecut al seriei a treia din eșalonul terț fiind la un pas de desființare. Viitorul Domnești, căci despre această echipă este vorba, a trecut prin clipe grele, fiind părăsită de jucători și punându-se problema încetării activității. Din fericire, după îndelungi discuții și eforturi, lucrurile au luat o turnură favorabilă și echipa s-a reunit de aproape o săptămână.

Pe lângă pierderile suferite la nivel de lot, o schimbare majoră a apărut și pe banca tehnică, acolo unde locul lui Alexandru Pavel a fost luat de unul dintre veteranii din tur ai echipei, Lucian Zoicaș. La aproape 34 de ani, acesta a pornit pe un drum anevoios, dar cu speranța că va menține echipa în al treilea eșalon și din sezonul viitor. Întârzierea cu care au început pregătirile este un mare dezavantaj pentru echipa din Domnești, dar se va încerca o recuperare din mers a timpului pierdut.

Au revenit Grancea și Gârlescu

Așa că echipa a jucat deja două amicale în această săptămână, unul cu Berceni și altul cu Juniorul. Primul s-a soldat cu un anticipabil eșec la scor de neprezentare, însă cel de-al doilea a fost unul cu rezultat pozitiv, ilfovenii câștigând cu 5-1. Manea a reușit o triplă, Radu Cristea și Mihalache au completat tabelul marcatorilor echipei lui Zoicaș, în timp ce Loghin a înscris golul de onoare al Juniorului. 

Domneștiul a abordat startul meciului cu Juniorul în formula: Grancea – Cojocaru, Burghelea, Al. Voicu, Irimia – Gb. Radu, Al. Gheorghe, Gârlescu, S. Drăgan – Latu, C. Manea, pe parcursul meciului fiind rulat aproape tot lotul avut la dispoziție

În final trebuie remarcate atât pofta de gol a noului sosit Cătălin Manea, dar și revenirea unor jucători importanți precum Grancea și Gârlescu, ceea ce nu poate fi decât o veste bună pentru Domnești.

 

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 09 Feb. 2013, 23:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă