Dobrescu: „Ușor, ușor încep să-mi dau drumul, să intru în ritmul echipei”

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 13:18 Pregătiri, amicale
Dobrescu:**

Atacantul nou-venit la FC Olt, Victor Dobrescu, marcator a două goluri în amicalele disputate în această perioadă, spune că de la un meci la altul echipa a crescut în joc.

 „Vârful” celor de la FC Olt Slatina speră ca la meciul oficial, echipa să fie în forma cea mai bună. „Au fost meciuri de pregătire foarte utile, având în vedere faptul că suntem câțiva noi, mai avem un amical, sperăm ca până la meciul cu Craiova să fim în formă maximă, iar cine va juca să dea totul. Eu mă simt bine, încet, încet relațiile de joc se sudează, eu zic că suntem pe drumul cel bun. E normal să te intereseze rezultatul, niciodată nu vrei să pierzi, dar nu am jucat la rezultat, în sensul că trebuie să batem, să marcăm nu știu câte goluri. Noi ne-am făcut jocul, ne-am dorit să nu primim gol, iar asta se vede, avem doar două goluri primite, cam asta ne-a interesat. În ultimele două meciuri am marcat, am mai și ratat, dar ușor, ușor încep să-mi dau drumul, să intru în ritmul echipei. Important este că echipa a făcut jocuri bune, din punctul meu de vedere”, a declarat Dobrescu.

Oprescu: „Jucătorii nou-veniți s-au integrat”

 Antrenorul grupării slătinene este mulțumit, în mare parte, de jocul echipei în aceste meciuri de pregătire, însă spune că și-ar fi dorit cel puțin un adversar de eșalon superior, pentru a trage cele mai bune concluzii.

În privința jucătorilor nou-veniți, tehnicianul echipei slătinene a precizat că s-au adaptat fără probleme. „Întotdeauna mai este nevoie de timp pentru a lucra la relațiile de joc. Nu pot spune că nu sunt mulțumit, dar încă nu am întâlnit un adversar bun, să vedem cu adevărat minusurile. Nu știu dacă va fi edificator meciul de sâmbătă, cu CSM Râmnicu Vâlcea, depinde în ce condiții se joacă, pe ce teren. Jucătorii nou-veniți s-au integrat, rămâne să vedem în meciurile oficiale dacă vor aduce un plus, noi asta sperăm, iar până acum s-au comportat bine”, a declarat Dan Oprescu.

Vâlcea, adversarul din ultimul test

Divizionara secundă slătineană susține sâmbătă ultimul meci de verificare, înaintea debutului în stagiunea de primăvară, în compania colegei de serie CSM Râmnicu Vâlcea. Întâlnirea este o bună oportunitate pentru tehnicienii celor două echipe de a pregăti meciul oficial.

În plus, pentru slătineni este primul joc în iarbă, celelalte amicale fiind disputate pe suprafață de joc sintetică. Amicalul va începe la 11.00, ora de disputare a meciurilor oficiale. În funcție de starea terenului, amicalul se va juca pe Stadionul „Municipal” sau „Oltchim”.

Slătinenii, neînvinși în amicale

Gruparea pregătită de Dan Oprescu nu a pierdut niciun meci amical în această iarnă. Slătinenii au înregistrat două remize, scor 1-1, în jocurile cu SCM Pitești și CS Mioveni, și patru victorii cu FCM Târgoviște (3-0), Atletic Bradu (4-0), Minerul Motru (4-0; 2-0). În cele șase partide disputate, jucătorii grupării FC Olt Slatina au marcat 15 goluri și au încasat doar două.

În primul meci oficial, programat pe data de 1 martie, FC Olt Slatina va primi vizita echipei FC Universitatea Craiova. Situată sub linia play-off-ului, cu 18 puncte acumulate, divizionara secundă slătineană luptă pentru a încheia sezonul regulat în partea superioară a clasamentului. Slătinenii sunt la doar două puncte de locul șase, ocupat de Metalul Reșița, echipă pe care o vor întâlni, în prima deplasare din acest an. În tur, gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus cu 2-1.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 13:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă