Dinamo II, doar remiză cu Petrolul Berca

30 Jan. 2009, 19:40 Pregătiri, amicale
Dinamo II, doar remiză cu Petrolul Berca

Într-un meci amical jucat azi dimineață pe o ploaie mocănească, Dinamo II a remizat cu echipa de Liga a III-a Petrolul Berca, scor 4-4. Partida s-a disputat pe terenul sintetic din complexul sportiv Dinamo și s-a întins pe durata a doua reprize de câte 60 de minute.

Meciul a fost unul spectaculos, cu multe faze de poartă, pe lângă cele 8 goluri, dinamoviștii reușind să lovească bara de nu mai puțin de 4 ori.

Cei doi antrenori au rulat întreg lotul, efectivele celor două formații fiind schimbate în totalitate la pauză.

Adversara de azi pentru elevii lui Cornel Țălnar ocupă locul 7 în Seria 1 a Diviziei C și este condusă de către antrenorul-jucator Romeo Bunică, celebru pentru golul marcat împotriva Stelei pe când evolua la Gloria Buzau, gol care a însemnat pentru el excluderea de la echipa buzoiană. Antrenorul-jucator a intrat pe teren în repriza a doua și a avut o evoluție bună. El a reușit să înscrie un gol superb din lovitură liberă, asemănător cu cel marcat în poarta lui Zapata și a mai scos și penalty-ul din finalul meciului, transformat de Ghițulescu.

Dinamo II – Petrolul Berca 4-4 ( 1-2 )
Au marcat: Bădăuță `22, Marcu `104, Lemnaru `109, `120 / Chiriac `16, `59, Bunică `75, Ghițulescu `113 ( penalty ).

 

 

Dinamo II: A. Vlad – Bușcă, Topor, Ioniță, Moise – Dragalina, R. Stănescu, Manu, Corcoveanu – Mendy, Bădăuță. Au mai jucat în repriza a doua: Al. Oprea, Awoa Zoa, Nae, Botea, Al. Dragomir, Marcu, Negruț, Predescu, Lemnaru și Nițu.

 

 

Petrolul Berca: Ciuclea – Sima, Ivan, Roșu, Tănase – Mocanu, Capotă, Bodoc, Chiriac – Lungoci, Gabi Ion. Au mai jucat în repriza a doua: Goicea, Ghițulescu, Cristea, Fl. Costea, Cramer, Bobocel, Bunică.

 

Articol scris de Gabriel MORARIU

30 Jan. 2009, 19:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă