Dică poate debuta la Viitorul în amicalul cu Ferencvaros!

23 Jan. 2012, 14:40 Pregătiri, amicale

După trei zile cu două antrenamente zilnice, FC Viitorul Constanța va susține marți, de la ora 15.00, la baza sportivă Arcadia, primul meci de verificare în cantonamentul din Antalya. Adversara formației pregătite de Cătălin Anghel va fi formația maghiară, Ferencvaros Budapesta.

Cu 28 de titluri naționale, 20 de Cupe ale Ungariei, o Cupă a Orașelor Târguri în 1965 și finalistă a Cupei Cupelor în 1975, Ferencvaros Budapesta este cea mai titrată echipă din istoria Ungariei. Supranumită „Vulturii Verzi”, Ferencvaros a evoluat neîntrerupt pe prima scană a fotbalului maghiar de la ediția inaugurală, din 1901, și până în 2007, când a fost retrogradată pe baza criteriilor financiare. Între timp, Ferencvaros a revenit în prima ligă și ocupă în prezent locul 9 la jumătatea întrecerii.

Sosit duminică după-amiază în cantonamentul Viitorului, Nicolae Dică a efectuat luni primele antrenamente sub comanda lui Cătălin Anghel. Dimineață a fost un antrenament fizic, de acumulare, în vreme ce după-amiaza a fost destinată ședinței tehnico-tactice.

În afara meciului de marți cu Ferencvaros, FC Viitorul va mai susține alte trei meciuri de verificare în cantonamentul din Antalya. Liderul Seriei I al Ligii a II-a va întâlni pe NK Split (Croația, locul 3 în prima ligă, 27 ianuarie) și pe Tavria Simferopol (Ucraina, locul 7 în prima ligă, 29 ianuarie). Ambele întâlniri se vor disputa în cadrul turneului „Antalya Trophy Cup”. Pe 2 februarie, FC Viitorul va disputa finala mare, finala mică sau întâlnirea pentru locurile 5-6 la „Antalya Trophy Cup” contra lui U. Cluj, Sturm Graz sau Inter Baku.

Primul meci în Antalya și pentru FC Viitorul II

FC Viitorul II, echipă alcătuită din juniorii născuți în 1993, 1994 și 1995 ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, va demara mâine seria partidelor de verificare din cantonamentul din Antalya. Echipa antrenată de Cristian Cămui va întâlni echipa secundă a formației din 2.Bundesliga, Erzgebirge Aue. Partida este programată marți, de la ora 17.00, la baza sportivă Arcadia.

În afara jocului cu Erzgebirge Aue II, FC Viitorul II va mai juca împotriva lui Berliner AK 07 (28 ianuarie) și contra echipei de juniori a clubului Bursaspor (2 februarie).

Sursa: Academia Hagi

23 Jan. 2012, 14:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă