Dică a deschis scorul cu Dinamo, Viitorul a pierdut în repriza a doua

11 Feb. 2012, 19:58 Pregătiri, amicale
Dică a deschis scorul cu Dinamo,** Viitorul a pierdut în repriza a doua

Liderul Seriei I a Ligii a II-a, FC Viitorul Constanța, a susținut primul meci de verificare în cel de-al doilea cantonament al acestei ierni, pe care îl întreprinde la Belek (Antalya). Adversara formației pregătite de Cătălin Anghel a fost liderul Ligii I, Dinamo București. Disputată la baza sportivă Susesi, întâlnirea s-a disputat sâmbătă după-amiază și s-a încheiat cu succesul formației bucureștene, scor 3-1 (1-1).

FC Viitorul a reușit deschiderea scorului în min.23: Rusu a interceptat o pasă a lui Bălgrădean și l-a servit pe Nicolae Dică, iar noua achiziție a constănțenilor a fructificat șansa oferită, 1-0. Cele două formații aveau să intre la cabine la egalitate pentru că Marius Niculae a restabilit egalitate în min. 38 printr-un șut din interiorul careului, 1-1.

La cinci minute de la reluare Dinamo a preluat conducerea, Ionel Dănciulescu punctând din fața porții constănțene, 1-2. Scorul final avea să fie stabilit încă din în min. 56 de Cosmin Moți, care a reluat cu capul în plasă în urma unui corner. Rezultat final: FC Viitorul – Dinamo București 1-3.

FC Viitorul: Bolboașă (60 Buzbuchi) – Ninu, Larie, Păcuraru, L. Ștefan (60 Crețu) – Lazăr (52 Benzar), Onicaș (60 Iacob), Dică (65 Călințaru) – Simion (46 Chițu), Rusu (65 Pantelie), Cristocea (60 Cârstocea).

Următorul meci de verificare al formației constănțene în cantonamentul din Antalya va avea loc marți, 14 iunie, în compania liderului Republicii Moldova, Șerif Tiraspol.

Sursa: Academia Hagi

11 Feb. 2012, 19:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă