Demonstrația de echitație, mai spectaculoasă decât victoria Botoșaniului în fața Rapidului CFR

23 Aug. 2012, 14:39 Pregătiri, amicale

FC Botoșani a câștigat ultimul meci amical programat în acest an. Trupa lui Costel Orac s-a impus cu scorul de 2-0 în fața formației Rapid CFR Suceava, echipă nou promovată în liga a II-a. Cele două goluri au fost marcate de Cătălin Vraciu și Flaviu Chișu în minutele 65 și respectiv 87.

FC Botoșani: Curileac – Maghici, C. Dinu, Ursu, V. Bordeanu – Mărmăreanu, Croitoru, Vașvari, Chiriac – Cârjan, Vraciu. Antr. Costel Orac
Rezerve: A. Bordeanu, Stamatin, Patache, Poverlovici, Atudorei, Gherman, Păcurar, Todoran, Taban, Mbella, Boghian, Coteanu, Juncanaru, Dumitrescu, Chișu

Rapid CFR Suceava: Pascal – Balan, Plămadă, Lozneanu, Semeghin – Bosancu, Velescu, Gheorghiu, Căinari – Negru, Homneac. Antr. Marin Barbu
Rezerve: Preda, Moldovan, Golofca, Sumanariu, Vornicu, I. Plămadă, Spătar, Șuleru

La pauză a fost demonstrație de echitație

În pauza meciului amical dintre FC Botoșani și Rapid CFR Suceava spectatorii prezenți întribunele stadionului Municipal au avut ocazia să urmărească o demonstrație de echitație susținută de membrii centrului „Cai de Vis” de la Vf. Câmpului.

Printre tinerii care au evoluat în acest spectacol s-a numărat și Vlad Iftime, fiul principalului finanțator de la FC Botoșani. Spectatorii au fost încântați de această demonstrație iar unii dintre ei au spus că demonstrația de echitație a fost net superioară spectacolului fotbalistic.

Iftime a fost felicitat de spectatori, pentru cai

Principalul finanțator al FC Botoșani a spus la finalul partidei că a fost felicitat de mai mulți spectatori dar nu pentru prestația echipei și transferurile reușite ci pentru demonstrația echitație realizată de membrii centrului „Cai de Vis” pe care îl deține la Vf. Câmpului.

„Mie nu mi-au plăcut fotbaliștii astăzi. Dacă jucăm așa, ne bate Dorohoiul iar dacă Costel nu face nimic trebuie să plece și el. Asta nu este o echipă pentru un meci de prezentare. Este un fel de distracție de duminică după amiază, înainte de bere. Nu poți să tratezi în halul acesta un meci. Sunt super supărat pe ei pentru că nu cred că astăzi suntem miei și poimâine vom fi zmei. Astăzi am jucat prost la fel cum am jucat prost și la Bacău și cu Tg. Mureș. Nu trebuia să fie 2-0 ci trebuia să fie 0-0. La ce am jucat astăzi nu putem vorbi de promovare. Îmi spune lumea felicitări! Pentru fotbaliști? Nu, pentru cai”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat: „Lipsește organizare, lipsește dăruirea. Asta nu este echipă care să joace fotbal. Este o echipă care joacă din amintiri. Sunt câțiva care știu fotbal dar nu pot să nu-l remarc pe Croitoru care în cu totul altă lume. Copii ăia noi sunt o glumă. Copii pe care i-am adus astăzi după amiază e clar că nu sunt pentru FC Botoșani iar pentru restul trebuie antrenament, dorință și starea de a fi învingător. Nu câștigi întâmplător”.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

23 Aug. 2012, 14:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă