De la antrenament, direct la negocierile de despărțire

10 Jan. 2012, 11:57 Pregătiri, amicale
De la antrenament,** direct la negocierile de despărțire

Deși le-a fost comunicat faptul că nu mai fac parte din planurile „Bătrânei Doamne” pentru returul ligii secunde, Andrei Neagoe (foto), Jakie Nicolae și Claudiu Drăgan s-au prezentat cuminți la reunirea lotului și au transpirat la primul antrenament al anului.

„E ceva normal, sunt încă sub contract cu UTA și, deocamdată, sunt obligați să rămână în program. Eu nu pot să-i dau afară, nu facem scandal aici, dar decizia a fost luată deja după o analiză complexă. Ne dorim alți fotbaliști în locul lor. Nu putem ține în lot 30 de fotbaliști”, spunea Roland Nagy înainte de ședința de pregătire de luni dimineața.

După-amiază, toți cei trei renegați au trecut pe la biroul lui Giovanni Catanzariti pentru o discuție cu cărțile pe față despre viitorul lor. „Le-am prezentat încă o dată condițiile în care dorim să ne despărțim și cu toții mi s-au părut rezonabili. Neagoe și Nicolae vor discuta cu impresarii lor înainte de a da un răspuns final, în timp ce cu Drăgan cred că ne-am înțeles deja. Deocamdată, nu mai sunt alți fotbaliști pe lista neagră, dar să vedem ce va urma, ce achiziții vom reuși să facem și pe ce posturi”, a precizat președintele „Bătrânei Doamne”.

Printre jucătorii cu care antrenorii au purtat discuții separate, cu scopul de a-i face să înțeleagă că trebuie să dea mai mult în partea a doua a sezonului sunt Calvin, Gâlcă și Nădăban. Nu este exclus ca și Norbert Varga să facă o astfel de „terapie”, mai ales că, din câte se pare, antrenorii nu pot conta pe el din pricina acelei operații de menisc suferite în luna octombrie a anului trecut.

Sursa: Sport Arad

10 Jan. 2012, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă