Dacia Unirea a plecat în cantonament cu două noutăți în lot. Pânzaru: „Urmează cea mai grea perioadă din viața unui fotbalist”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2016, 14:26 Pregătiri, amicale

Enciu și Olaru au semnat cu gruparea de la Dunăre și merg în stagiul de pregătire montan * jucătorii sunt cazați la pensiunea Vranis, aproape de Pojorâta * brăilenii se vor antrena pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc

Miercuri, la ora 10:00, lotul echipei de fotbal Dacia Unirea a plecat la Câmpulung Moldovenesc, pentru un cantonament de zece zile. Pensiunea Vranis, la care vor fi cazați brăilenii, se află la ieșirea din Câmpulung, în localitatea Sadova, la câțiva kilometri de Pojorâta, acolo unde Dacia Unirea va susține primul meci amical din acest an, cu Bucovina Pojorâta.

Fotbaliștii au venit la Stadionul Municipal începând cu ora 9:00, iar printre cei care fac acest stagiu de pregătire sunt și nou-veniții Mario Enciu și Bogdan Olaru. Au fost prezenți și conducătorii echipei, președintele Valentin Avramescu și vicepreședintele Vasile Popa. În acest cantonament au plecat 29 de fotbaliști, dintre care opt sunt juniori din propria pepinieră.

„Antrenorii nu știau la ce juniori să renunțe și atunci am vorbit cu finanțatorul nostru, Florin Cârligea, cel care întotdeauna ne-a ajutat în momentele dificile, iar acesta a spus că normal ar fi să meargă toți cei 8 juniori care se pregătesc de obicei cu echipa mare. Sper ca aceștia să înțeleagă eforturile noastre și să facă saltul valoric pe care îl așteptăm de la ei. În continuare căutăm soluții pentru înregimentarea a încă doi jucători dintre care unul să fie U19″, a declarat cu acest prilej Valentin Avramescu.

În cantonamentul montan jucătorii Daciei Unirea vor efectua câte două antrenamente pe zi și vor susține și două meciuri amicale, ambele probabil cu Bucovina Pojorâta. „Urmează cea mai grea perioadă din viața unui fotbalist, de aceea am ales varianta de a pleca la munte, unde să avem condiții de pregătire specifice acestei etape. Vom alterna antrenamentele, vom face și trei ședințe de pregătire, dar vom încerca să disputăm și două amicale, pe 27 și pe 30 ianuarie. Deocamdată este stabilit testul cu Bucovina Pojorâta, pentru al doilea vorbisem cu cei de la SC Bacău, dacă această formație va declina oferta noastră vom juca tot cu Pojorâta și al doilea amical”, a precizat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Alin Pânzaru.

Lotul echipei Dacia Unirea pentru acest cantonament: portari – Mitrea, Olaru, Leu, jucători de câmp – Necoară, Ivan, Iosofache, Olenic, Petean, Onofraș, Frunză, Roșu, Niță, Muscă, Enciu, G. Iordache, S. Nicoliță, Pușcașu, Ghiocel, Stănciulescu, Dima, Moroianu, P. Ioan, Mucuță, G. Gheorghe, Istrate, M. Iordache, Racoviță, Kovacs, Bardaș.

Articol și foto de Costel FILIP

 

Marius ANGHEL 21 Jan. 2016, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă