Cu „Xavi” în Germania! Rafi Stănescu a fost convocat la echipa mare

Cu

Golul decisiv din derby-ul cu Steaua II, dar și evoluțiile bune de la echipa secundă l-au propulsat din nou pe Rafi Stănescu la prima echipă, mijlocașul urmând să fie cooptat în lotul lui Dinamo pentru turneul din Germania (6-9 octombrie), unde „câinii” vor întâlni locul 13 din 2.Bundesliga, Karlsruhe.

Debutant la 16 ani la Dinamo în ultima etapă a campionatului trecut, contra lui FC Vaslui (0-2), „Xavi” va reveni la echipa mare, după ce Ando l-a trimis constant la Dinamo II. Situația s-a schimbat după golul de poveste pe care puștiul l-a înscris în weekend contra Stelei II și, la inițiativa lui Nicolae Badea, mijlocașul de 17 ani va avea ocazia să joace în turneul lui Dinamo din Germania, țara de origine a lui Stănescu.

Salariu de 500 de euro!

Conform unor surse din cadrul clubului, șefii din „Groapă” sunt conștienți de valoarea jucătorului, Rafi fiind pariul lor pentru sezonul în curs. Promovat la prima echipă de Cornel Țălnar, Raphael
Stănescu este răsplătit de șefii de la Dinamo pentru progresele sale cu un salariu lunar de 500 de euro, acesta urmând să fie renegociat în momentul în care „Xavi” se va impune și la prima echipă a „câinilor”.

15 minute a jucat în Liga I Rafi Stănescu, în partida cu Vaslui din sezonul trecut, când a intrat în locul lui Adrian Cristea

articol scris de Adrian Dumitru și Cătălin Mureșanu

Pe aceeași temă