Cu Fane la manșă! Aerostar pornește noul sezon cu un nou antrenor

04 Jul. 2012, 13:30 Pregătiri, amicale
Cu Fane la manșă!** Aerostar pornește noul sezon cu un nou antrenor

Un nou zbor, cu un alt comandor. Pentru al doilea an consecutiv, divizionara C Aerostar si-a schimbat antrenorul. Daca in sezonul trecut, Gioni Andries l-a inlocuit pe Gogu Munteanu, in aceasta vara mansa a fost preluata de Stefan Apostol. „Am incercat sa imbinam tineretea si elanul antrenorului cu cele ale echipei”, si-a motivat alegerea conducerea clubului. „Speram ca sub comanda lui Fane Apostol, acesti jucatori tineri sa creasca in valoare si, intr-un viitor nu foarte indepartat, o parte din ei sa faca pasul catre liga a doua sau chiar liga intâi”, a adaugat presedintele sectiei de fotbal a CS Aerostar, Valerian Voicu.

„Secunzii” au rămas aceiași

Fane Apostol si-a intrat in pâine luni dupa-amiaza, atunci când a condus primul antrenament al echipei, impreuna cu „secunzii” Vali Cioanca si Tica Sofronie. „Am acceptat propunerea conducerii cu speranta de a continua lucrurile bune pe care Aerostarul le-a aratat in campionatul trecut. Mi-am propus ca intr-un timp cât mai scurt sa cunosc cât mai bine lotul de jucatori”, a declarat Apostol, care se afla la a treia experienta ca antrenor, dupa ce le-a pregatit pe FC Botosani, ca „principal” si pe FCM Bacau ca „secund” in Liga a II-a, iar cu selectionata under 16 a judetului Bacau a cucerit bronzul national in 2011.

Absenți motivați și nemotivați

La reunirea lotului s-au prezentat urmatorii 21 jucatori: Vizitiu, Lungu, Tofan, Dimitriu, Magirescu, Burca, Darie, Gândulescu, Popa, Rijala, Pletosu, Horea, Pasniciuc, Sârbu, Munteanu, C. Berbece, Fl. Berbece, C. Ichim, G. Ichim, Guceanu si Ramon Gheorghe. Au absent, motivat, Varea, Stoian si Strungariu si, nemotivat, Satco si Adascalitei, care sunt asteptati la echipa, in conditiile in care conducerea Aerostarului sustine ca le-a expirat imprumutul la concitadina Sport Club. De asemenea, Bordeanu, Tismanaru, Viorel Gheorghe si Patriche sunt la final de contract, doar ultimul figurând in planurile de viitor ale „aviatorilor”.

Vrea să evalueze lotul

Daca rubrica „plecari” este una consistenta, in schimb la capitolul „sosiri”, singurele nume noi provin de la echipa a doua a clubului. „Deocamdata, nu am vorbit despre achizitii cu conducerea clubului. Repet, in acest moment, prioritar pentru mine este sa fac o evaluare cât mai corecta a lotului”, a declarat Fane Apostol, care a marturisit ca in tratativele cu staff-ul de conducerea nu a intrat si un obiectiv ferm in ceea ce priveste pozitionarea in clasament. „Imi doresc ca echipa sa joace bine, si pe acest fond sa adunam cât mai multe puncte si cât mai multe victorii”, a concluzionat Apostol.

Sursa: Deșteptarea

04 Jul. 2012, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă