CSMS Iași a luat 26 de jucători în Turcia

CSMS Iași a luat** 26 de jucători în Turcia

Ieșenii vor pleca miercuri într-un stagiu de 11 zile în Antalya. Antrenorul Marius Lăcătuș a decis să ia în avionul pentru Turcia un lot de 26 de jucători, dar sunt șanse mari ca în următoarele zile să facă joncțiunea cu echipa și alți jucători, pentru a fi testați în meciurile amicale.

Față de lotul care s-a pregătit la Cheile Grădiștei a fost lăsat acasă Nuțescu, acesta urmând să fie împrumutat în retur la CFR Pașcani. Aflați în probe în Copou, albanezul Hoxha și croatul Radina vor face și ei deplasarea în Turcia pentru a fi testați de antrenorul Marius Lăcătuș.

Ieșenii cunosc deocamdată doar un adversar – Dinamo Tbilisi, celelalte echipe cu care se vor confrunta în amicale urmând să fie stabilite până cel târziu miercuri dimineață. „Echipa va juca în Turcia șase meciuri amicale, pe 7, 9, 10, 11, 13 și 15 februarie. Cunoaștem deocamdată un singur adversar, este vorba despre georgienii de la Dinamo Tbilisi. Până în cursul serii sau cel târziu miercuri dimineață vom ști și celelalte echipe cu care vom juca. Din lot fac parte 26 de jucători, dar este posibil ca în Turcia să vină și muntenegreanul Alexsandar Radovic, pentru a da probe, dar și alți jucători”, a precizat președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

Cei 26 de jucători care vor face deplasarea în Antalya sunt:

Portari: Caparco, Bălan, Dani.

Fundași: Bosoi, Crețu, Vișa, Avrămia, Vladu, Cioranu, Radina (în probe), Moisii (junior).

Mijlocași: Mihalache, Olah, Onofraș, Călugăru, Dedu, Novac, Bădic, Țigănașu, Liviu Mihai, Hoxha (în probe), Chelaru (junior).

Atacanți: Pălimaru, Dobre, Herghelegiu, Crengăniș.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă