CS Podari și ACSVM Craiova se reunesc la mijlocul lunii

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 15:12 Pregătiri, amicale
CS Podari și ACSVM Craiova** se reunesc la mijlocul lunii

Jucătorii celor două reprezentante ale Doljului din Liga a III-a, seria 3, CS Podari și ACS Viitorul Muncipal Craiova, intră pe ultima sută de metri în ceea ce privește vacanța.

Trupa antrenată de Bogdan Vrăjitoarea, CS Podari, își va relua pregătirile pentru retur pe 15 ianuarie, lotul doljenilor suportând mai multe modificări în ultima perioadă și asta pentru că obiectivul echipei este o clasare cât mai bună. Imediat după încheierea turului, oficialii podărenilor au renunțat la serviciile lui Alex Mirescu, Răzvan Istudor, Silviu Afrem, Fabian Crușoveanu, Adrian Dumitrașcu, Cătălin Țenovici, Giani Stoichițoiu și Sergiu Popescu, aducând în locul lor câteva „piese grele” de la cealaltă reprezentantă a Doljului din eșalonul trei, ACS Viitorul Municipal Craiova. Este vorba despre fundașii Alexandru Dreșcă, Dănuț Ciocioană și mijlocașii Eduard Dina, Louis Copilescu, Florin Jianu și Costi Răduț, toți venind sub formă de împrumut, până la vară, de la fosta CS Apa. La echipă a revenit și Ionuț Mitroi, acesta fiind plecat pentru câteva luni din țară.

De asemenea, CS Podari a transferat de la ACS Viitorul Municipal Craiova și din conducere, numindu-l pe Ion Mihai președinte al clubului. „Domnul primar Gheorghiță mi-a solicitat ajutorul și am decis să pun umărul la redresarea echipei. Îi mulțumesc pentru încrederea acordată și vă spun sincer că dacă nu credeam în această echipă nu acceptam propunerea. Sunt convins că o să o scoatem la capăt și o să facem o figură frumoasă”, a spus Ion Mihai.

Pe 29 ianuarie se va efectua vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, iar în intervalul 5-15 februarie, fotbaliștii de la CS Podari vor pleca într-un cantonament în Serbia, la Kladovo, unde vor susține și câteva partide de verificare, însă momentan nu se cunosc adversarii. „Vom susține cinci amicale: trei în țară și două în stagiul de pregătire din Serbia, dar nu știm ce echipe vom întâlni. Se va stabili pe parcurs acest lucru”, a afirmat tehnicianul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea.

Craiovenii încep mai devreme

Cealaltă formație a Doljului din Liga a III-a, seria 3, ACS Viitorul Municipal Craiova, se va reuni ceva mai devreme decât CS Podari, mai exact pe 13 ianuarie, urmând ca vizita medicală să fie efectuată pe 23 ianuarie. „Momentan atât știm sigur. Vom susține și un cantonament, dar încă se poartă discuții pentru perioadă și pentru locul de desfășurare al acestuia. Variante ar fi Băile Felix și Herculane, fiind posibil să meargă cu noi și echipa Ișalniței din Liga a IV-a. În ceea ce privește lotul, acesta va suferi unele modificări, dar vedem la reunirea echipei ce va fi”, a afirmat președintele grupării care evoluează la Ișalnița, Dorel Grigorie.

CS Podari ocupă locul 11, cu 15 puncte, iar ACS Viitorul Municipal Craiova se regăsește pe poziția a 9-a, cu 17 puncte, după 15 etape scurse, ambele având șanse mari să prindă play-off-ul în Liga a III-a, seria 3, fiind la 6, respectiv 4 puncte de ocupanta locului șase, CS Tunari.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 15:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă