Start perfect în deplasare pentru Aninoasa! Neguț și compania au trecut la scor de CS Podari

Marius ANGHEL 12 Mar. 2017, 09:42 Stiri

FC Aninoasa a început perfect deplasările din returul campionatului Ligii 3, Seria 3! Echipa antrenată de Cristian Bălașa a oferit, sâmbătă după masă, la Podari, o adevărată lecție de fotbal și a trecut de echipa din localitate cu un sec 3-0! Succesul la scor de neprezentare a survenit în urma unei evoluții excelente oferite de Pahonțu et comp.

Dăruirea pentru victorie a dâmbovițenilor în disputa cu oltenii s-a observat încă din startul întâlnirii. În secunda 25 a jocului, jucătorii Aninoasei au făcut șah mat apărarea gazdelor, iar Neguț a deschis scorul, printr-un lob de senzație, pe assist-ul lui Calofir. Aflat în zi de grație, Neguț a majorat scorul 11 minute mai târziu. Acesta l-a executat fără speranțe pe Nica, printr-o transformare din interiorul careului, după ce inițial portarul oltean a respins în față șutul lui Calofir, construit pe pasa lui Ene. Aninoasa a continuat să joace ofensiv până la pauză, dar Zeița Fortuna ia ferit în mai multe rânduri pe olteni de primirea unui nou gol. În minutul 15, Calofir a avut șansa unei noi reușite pentru Aninoasa, dar lovitura sa de cap din zona careului mic s-a oprit în bară. Tot într-una din barele laterale a trimis mingea și Călinescu (28), după ce tot el (16) și Calofir (18, 20) au ratat alte trei ocazii clare pentru formația dâmbovițeană. Pe final de repriză, Cârstea a trimis un șut slab pe lângă buturile lui Bărboiu pentru CS Podari.

Reluarea partidei a adus o relaxare în jocul Aninoasei, dar în același timp e prestație mai bună pentru oltenii lui Victor Naicu. Cale (40) și Avram (54, 55) și-au încercat norocul la poarta dâmbovițeană, dar de fiecare dată mingea nu a găsit niciodată ținta. Aninoasa și-a găsit din nou cadența în ultima jumătate de oră a întâlnirii. După ce lovitura de cap al lui A. Ștefan a fost reținută de Nica (67), Călinescu a stabilit scorul final al meciului, marcând printr-un șut plasat în plasa laterală (71).

În ultimele secvențe ale întâlnirii, CS Podari a rămas în inferioritate numerică după ce a fost eliminat Cârstea (90+1) și a irosit un penalty prin Preda, după ce Bărboiu a respins perfect șutul „decarului” oltean. După succesul de Podari, Aninoasa a urcat pe locul 5 în serie și așteaptă cu un moral de fier disputa cu ACSO Filiași, de pe teren propriu, runda următoare a campionatului. În schimb, Podariul rămâne pe locul 14 retrogradabil, cu doar 13 puncte, iar săptămâna următoare stă.

CS Podari – FC Aninoasa   0-3 (0-2)
Neguț 1′, 13′, Călinescu 71′

Nica – Orban, Dragomir (Sîrmon 26′), Avram, Luica – Geanimu (Raicea 46′), Stancu, C. Ștefan (Preda 65′), Cale (Velică 74′) – G. Neacșu, Cârstea
Antrenor: Victor Naicu

Bărboiu – Coman, Ștefan, Pahonțu, Cernea (Diță 78′) – Călinescu (Maican 77′), Grigorescu (Neaga 85′), Huțușoru (D. Enescu 46′), T. Calofir – Ene, Neguț
Antrenor: Cristian Bălașa

Stadion: CS Podari; Spectatori: 150; Au arbitrat: Cristina Dorciorman (Câmpulung Muscel) – Gheorghiță Bălan, Șerban State (ambii din Pitești). Observatori FRF: Filip Ion (Slatina) și Emanoil Popescu (Târgu Jiu).
Cartonașe galbene: G. Neacșu (32′), Cârstea (57′, 90+1′), Preda (66′) / Huțușoru (37′), Cernea (48′).
Cartonaș roșu: Cârstea (90+1′).

Articol și foto de Ionuț PARGHEL

Marius ANGHEL 12 Mar. 2017, 09:42 Stiri
Pe aceeași temă