CS Oșorhei vizează o campanie de transferuri spectaculoasă!

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 13:45 Pregătiri, amicale
CS Oșorhei** vizează o campanie de transferuri spectaculoasă!

După echipele FC Bihor și Luceafărul Felix, și singura reprezentantă a județului Bihor în eșalonul al III-lea, CS Oșorhei, și-a reluat pregătirile după pauza din această iarnă.

Luni, la terenul de la Oșorhei, ocupanta poziției secunde în Seria a V-a din Liga a III-a după turul de campionat, a sunat adunarea, în vederea pregătirii stagiunii de primăvară.

La primul antrenament, condus de antrenorul Cosmin Bodea, au răspuns prezent din vechea gardă următorii jucători: Fildan, Hava, Danciu și Pușcău – portari; Ș. Pop, S. Ban, Pintea, Fitero, Pereț, Todea, Galea, Nistor, Briciu, Moise, Magda, Lupașcu și Hyged. Au lipsit Ștefănuț, aflat în probe la Dinamo II, precum și Sălăjan, Cura și Tăut, reîntorși la Luceafărul. De altfel, antrenorul Cosmin Bodea a anunțat faptul că în această iarnă „s-a renunțat la toți jucătorii de la Luceafărul”.

În ceea ce privește noutățile, la primul antrenament au fost prezenți Ovidiu Lupșe (Biharea Vașcău), Andrei Mălai (FC Hidișel), Raul Lerințiu (Atletic Oradea), Alexandru Haiduc (Frontiera Oradea), Daniel Toma (Bihorul Beiuș), Victor Dobrescu (Poiana Câmpina), Horvath Robert (Cetate Deva), Lorincz Norbert (FC Bihor II), Morar (CS Vladimirescu) și Cristian Lupuț (Luceafărul Felix).

Conducerea clubului se mai află în discuții cu o serie de jucători cunoscuți, în vederea transferări la echipa din Oșorhei, pentru a acoperi posturile deficitare. „Avem nevoie de un fundaș dreapta, un fundaș stânga, un mijlocaș dreapta, un vârf, pe lângă aducerea lui Cristi Lupuț, care este sigură”, a precizat tehnicianul.

Între jucătorii vizați de CS Oșorhei pentru a fi cooptați în lotul echipei din această iarnă se numără Blănaru (Luceafărul Felix), Sfârlea (FCM Tg. Mureș), Andor (Chimia Brazi) și încă un junior sub 21 de ani. În acest sens, vor fi testați săptămâna aceasta câțiva jucători tineri, proveniți de la LPS Banatul Timișoara.

Cum împrumutul lui Raymond Lukacs de la Astra a expirat în decembrie, acesta s-a întors la echipa de care aparține, urmând a fi împrumutat, se pare, la o altă formație.

În ceea ce privește programul pregătirilor echipei CS Oșorhei, acesta cuprinde în perioada 21 ianuarie – 3 februarie antrenamente pe plan local, la Oșorhei. Apoi, în locul cantonamentului preconizat la Poiana Brașov, care nu va mai avea loc fiindcă se suprapune cu Festivalul Olimpic European, vor avea loc două stagii centralizate, la Stâna de Vale, primul, în perioada 4-10 februarie, și după doar două zile, cel de-al doilea, la Băile Felix.

Au fost stabilite și jocurile amicale: pe 2 februarie cu FC Hidișel, pe 20 februarie cu Luceafărul, pe 23 februarie cu Termal Gyula, pe data de 2 martie cu FC Botoșani și pe 8 martie (când va avea loc prima etapă din retur, dar CS Oșorhei va sta), cu un adversar nestabilit încă.

VEZI o GALERIE FOTO de la reunire

Pe lângă aceste jocuri, președintele Alexandru Krenek și antrenorul Cosmin Bodea mai preconizează pentru echipă încă unul sau două meciuri, „în funcție de adversari”.

„Turul l-am terminat pe locul II, pentru mine a fost un fapt mulțumitor. De la retur aștept ca jocul să se îmbunătățească, să transferăm 3-4 jucători pe posturi deficitare și să îmbunătățim jocul de acasă, fiindcă am avut unele probleme pe teren propriu în tur. Poate fi depășită și FC Hunedoara, echipa de pe primul loc. Totul depinde numai de noi. Dar lupta va fi dificilă, fiindcă, de exemplu, mai speră la promovare și Olimpia Satu Mare”, a declarat, la reunirea lotului, tehnicianul principal Cosmin Bodea.

Sursa: eBihoreanul
 

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă