CS Oșorhei a început pregătirile cu doar 13 jucători

Mihai Andries 15 Jul. 2014, 18:26 Pregătiri, amicale
CS Oșorhei a început** pregătirile cu doar 13 jucători
Lotul echipei bihorene de fotbal CS Oșorhei s-a reunit luni după amiază, în vederea preparativelor pentru al treilea sezon consecutiv în Liga a III-a. La primul antrenament au luat parte 13 jucători, alți patru fiind învoiți.

„13 jucători par puțini la prima vedere însă alți 4 au fost învoiți iar cu mai mulți jucători se negociază sosirea la echipă”, a precizat Rudy Kovacs după întâlnirea cu jucătorii veniți din vacanță.

Printre jucătorii învoiți s-au numărat fundașii centrali Șerban Pop și Alex Pintea în timp ce fundașului dreapta Sebastian Matei i-a expirat contractul cu CS Oșorhei. Fundașul central Andrei Mălai și portarul Emil Sere, ambii jucători de la CSC Sânmartin, sunt noutățile din lot. De asemenea se încearcă legitimarea mijlocașului Mădălin Trip. În schimb, a plecat portarul Sergiu Ghilea, care s-a întors la CSC Sânmartin.

Programul pentru perioada de pregătire a noului sezon a fost aproape definitivat. Timp de cinci zile echipa se va pregăti pe plan local, chiar pe terenul de la Alparea. Tot în această săptămână jucătorii pregătiți de Rudy Kovacs vor efectua vizita medicală.

Din 21 iulie se va intra în programul de pregătire centralizată, prevăzut să se desfășoare la Moneasa. Din 4 august CS Oșorhei se va reîntoarce la Baza de la Alparea, iar în perioada imediat următoare vor începe partidele de pregătire după următorul program:

6-9 august: două jocuri de verificare cu echipe din Liga a II-a respectiv Liga a III-a
11-16 august: două jocuri de pregătire cu echipe din Liga a II-a și Liga a III-a
18-23 august: două jocuri de verificare cu echipe din Liga a III-a respectiv Liga a IV-a

În săptămâna 25-29 august se va intra în etapa de program competițional, debutul urmând să aibă loc la data de 30 august.

„Primul adversar din jocurile de pregătire este CSC Sânmartin, cu care vom juca la data de 6 august iar pe data de 16 august vom juca cu Național Sebiș. În stabilirea programului partidelor de pregătire va conta foarte mult cât de lung va fi parcursul nostru în Cupa României, pentru că vom intra în competiție pe 30 iulie”, a spus Rudy Kovacs, care a avansat discuți pentru jocuri amicale cu Olimpia Salonta și CF Bihorul Beiuș.

După ce întregul sezon 2012-2013 și o parte din sezonul 2013-2014 CS Oșorhei a jucat partidele de acasă pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, pentru ca ultimul sezon să fie încheiat pe Stadionul din Oșorhei, echipa va reveni „acasă”, urmând să-și dispute partidele pe Stadionul din Alparea.

Lucrările de renovare ale Bazei Sportive sunt într-un stadiu avansat. „Echipa va juca din acest sezon pe terenul din Alparea. Până la data de 30 august lucrările vor fi definitivate. Doar tribuna va fi utilizabilă la începutul anului viitor”, a spus Ioan Pop, primarul comunei bihorene despre construcțiile efectuate la stadion. Complexul cuprinde vestiarele, sala de refacere, sala de conferințe, plus patru camere.

Lotul de jucători: Hava și Sere – portari; Pop Șerban, Alex Pintea, Teșan, Mălai, Marcel Hering și Fl. Popa – fundași; Moise, Ember, Cr. Andor, Boneta, Magda, Junc și Trip – mijlocași; Ganea și Sorin Ban – atacanți.

Sursa: EBihoreanul

 

Mihai Andries 15 Jul. 2014, 18:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă