CS Mioveni nu face schimbări majore în lot pentru noul sezon: „Nu vin cine știe ce nume sonore”

Marius ANGHEL 24 Jun. 2015, 15:06 Pregătiri, amicale
CS Mioveni nu face schimbări majore în lot pentru noul sezon:**

CS Mioveni a încheiat precedentul sezon al Ligii 2 pe locul 2 în play-off-ul Seriei a II-a, la 12 puncte în spatele liderului ACS Poli. Gruparea antrenată de Claudiu Niculescu a impresionat și în Cupa României, acolo unde a eliminat pe Dinamo și Astra și a fost la doar câteva minute să treacă și de CFR Cluj. Echipa argeșeană își propunea ca în noul campionat să țintească promovarea, însă îndeplinirea acestui obiectiv este destul de greu de realizat având în vedere colegele de serie pe care le va avea. Gaz Metan Mediaș, FC Brașov, „U” Cluj, Olimpia Satu Mare, FCM Baia Mare și UTA Bătrâna Doamnă sunt doar câtiva dintre adversarii pe care îi va întâlni în mare măsură în noul sezon.

Fără achiziții de marcă în această vară, promovarea va fi un vis pentru CS Mioveni, mai ales că, dacă se va merge pe două serii, o singură echipă va lua drumul Ligii 1. Până acum, argeșenii nu au mutat pe piața transferurilor, deocamdată fiind liniște la clubul antrenat de Claudiu Niculescu. Vacanța se va încheia pe 6 iulie, atunci când va avea loc primul antrenament. Într-un stagiu de pregătire se va pleca pe 22 iulie, timp de două săptămâni, la Cheile Grădiștei, urmând ca mai apoi jucătorii să revenă pe plan local și să înceapă seria jocurilor de verificare. Startul campionatului se prefigurează a fi pe 22 august.

Conform spuselor președintele Dumitru Olteanu, configurația lotului pentru sezonul viitor nu va suferi modificări majore. „Nu pleacă decât din jucătorii care nu au evoluat în ediția precedentă, iar la capitolul sosiri nu vin cine știe ce nume sonore. Nu se vor face foarte multe transferuri, vom avea un lot în care vom promova și câțiva jucători tineri. După cum se știe, din sezonul viitor sunt reguli să jucăm cu mai mulți jucători tineri. Trebuie să le acordăm și lor o șansă”, a declarat, pentru ziarulargesul.ro, Dumitru Olteanu.

Cât privește organizarea noul sistem pentru Liga 2, conducătorul lui CS Mioveni spune că e pentru o singură serie. „Momentan nu s-a stabilit nimic legat de modul de desfășurare a campionatului. Sunt două variante în momentul de față, iar fiecare depinde de numărul de echipe ce se vor înscrie în competiție. Astfel, dacă vom avea 22 de formații sau mai multe, o să avem un campionat cu două serii. În condițiile în care nu se va ajunge la un număr de 22 de echipe, atunci o să avem un campionat cu o singură serie. Personal cred că ne-ar avantaja un sistem cu o singură serie în Liga a II-a”, a mai spus Olteanu, citat de ziartop.ro.

Marius ANGHEL 24 Jun. 2015, 15:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă