CS Mioveni a avut 32 de jucători la reunire!

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 14:02 Pregătiri, amicale
CS Mioveni** a avut 32 de jucători la reunire!

Pentru fotbaliștii lui CS Mio­veni s-a terminat ieri vacanța, aceștia venind dimineață la ora 10 la stadionul din Mio­veni pentru reluarea pre­gă­ti­rilor pentru retur.

La reunire au fost prezenți nu mai puțin de 32 de jucători, fotba­liș­tilor care au avut o pre­zență constantă în lot în tur alăturîndu-se trei jucători noi, dar și mai mulți fotbaliști de la echipa a doua, aduși în iarnă de la FC Dani Coman. La ora 10, ju­cătorii au avut și o ședință în vestiar cu antrenorii și condu­ce­rea clubului, după care au fă­cut cîntarul și apoi au ieșit pe te­ren la pregătire.

Acest prim an­tre­nament a constat mai mult în alergări și exerciții strech-ing, în perioada următoare, trep­tat, staff-ul tehnic urmînd să trea­că și la alte exerciții fizice și teh­nico-tactice, dar și la teste, pen­tru a vedea cum stau cu pre­gătirea jucătorii. În timpul cît fot­baliștii au alergat pe marginea tere­nu­lui, cei patru antrenori, prin­ci­pa­lul Flavius Stoican, se­cunzii Alin Chi­ța și Mihăiță Ia­­novschi și an­tre­­no­rul cu por­tarii, Iulian Ilie, au stat pe mar­gine, urmărindu-i pe jucători și dis­cu­tînd despre pe­rioada ca­re va ur­ma pentru e­chipă. Ast­fel, pro­gramul este ur­mă­to­rul: pregătire la Mioveni, vi­zita me­dicală, pregătire la mun­te, la Si­na­ia, pregătire din nou la Mio­veni, un tur­­­neu de jo­curi în Bulga­ria.

Printre cei prezenți ieri

# Portari: Octavian Popescu, Remus Dă­­nălache, Adrian Tănase, Bogdan Preda
# Fundași: Marius Pasăre, Mihai Cotigă, Mihai Olteanu, Marian Miulescu, Cătălin Cre­­țu, Alexandru Dumitra­che, Ionuț Stancu, Bogdan Stoica, George Zaharia, Bogdan Stancu, Mocanu
# Mijlocași: Andrei Mărgăritescu, Valen­tin Coșereanu, Ionuț Biceanu, Mădălin Delcea, Andrei Panait, Marius Gălan, Antonio Du­mi­tru, Nicolae Ruță, Mazilu, Iamandi, Mormolea
# Atacanți: Cosmin Năstăsie, Ion Simi­on, Mihai Vintilă, Cristi Tănase
Au lipsit: Adrian Mazilu (plecat la lot), Cosmin Popescu (plecat la lot), Emil Dică (contract reziliat), Adrian Neaga (învoit), Lucian Răduță (accidentat)
 
Olteanu: „Obiectiv: reconstrucția!”

Președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a fost și el prezent ieri dimineață la reunirea lo­tu­lui galben-verde. Oficialul grupării ar­geșene a avut mai întâi o discuție cu staff-urile tehnic și administrativ ale echipei și ale clubului, după care a vor­bit și cu jucătorii, în vestiar, despre ce așteptări are de la returul de campionat care va începe în martie.

Ieri, la reunirea lotului, Olteanu ne-a spus mai multe despre ce așteaptă con­­ducerea de la echipa de fotbal: „În momentul de față, având în vedere lo­cul pe care echipa îl ocupă în clasa­ment și lotul pe care îl avem, ne gân­dim ca și obiectiv numai la recons­truc­ție. Dorim ca acești copii tineri să crească pe lângă cei 5-6 jucători cu experiență care au rămas în lot, iar în câțiva ani să avem aici la Mioveni o echipă perfor­man­tă și competitivă. În afară de Emil Dică, acesta plecând 100%, mai sînt 3-4 jucători transfe­rabili, a căror soartă va fi stabilită în cursul zilei de astăzi (n.r. – luni), într-o șe­dință a Consiliului Director. În a­ceas­tă ședință se va sta­bili așadar ci­ne pleacă și cine va veni. Returul cam­pio­natului va fi unul dificil. Unele e­chi­pe sunt într-o situație finan­ciară dificilă și nu se știe dacă vor con­tinua în retur și dacă se vor mai înscrie la anul. Se anunță un retur greu și prin prisma faptului că nu va exista conti­nuitate la meciuri și vor fi pauze între etape. Eu nu văd bine acest lucru”.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 16 Jan. 2013, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă